Boyut farkı çok fazla pheidole çok küçüktür buda bakımını zorlaştırır. Hem renkleri genelde cinslerin arasındaki farkı belli eder (Tetramorium ve Pheidole arasında).Ekli dosyayı görüntüle 58966
Petiole kısmını da biraz pheidole e benzettim ama ikisinin tam farki ne fiziksel olarak?
Anladım teşekkürlerBoyut farkı çok fazla pheidole çok küçüktür buda bakımını zorlaştırır.
Şekerli su verin belki enerjisi artar. ☹️ yoksa öldü mü? Tekrar döndü mü?Maalesef kraliçe elden gidiyo video aticaktim baya hasta gibi yuruyemiyo ters duruyodu o kadar heveslendim tekrar basliyim hobiye diye de patladı sağlık olsun
gerçekten anlamadım şimdi tekrar baktığımda biraz daha hareketliydi ölmemiş sanırım kanatlari hareketini baya bi kısıtlıyor ondan. yarın kalktığımda şekerli su veririm belki biraz toparlar kurtarabilirim.Şekerli su verin belki enerjisi artar. ☹️ yoksa öldü mü? Tekrar döndü mü?
Az hareket etmesi normal. Kanatlarını koparacaktır bir sorun olmazsa. Yarın şekerli su vermeniz iyi gelebilir.gerçekten anlamadım şimdi tekrar baktığımda biraz daha hareketliydi ölmemiş sanırım kanatlari hareketini baya bi kısıtlıyor ondan. yarın kalktığımda şekerli su veririm belki biraz toparlar kurtarabilirim.
Tamamdır baktım tekrar ölmemiş sadece dünkü hareketleri garipmiş kanatlarından dolayı biraz şekerli su veririm toparlar.Az hareket etmesi normal. Kanatlarını koparacaktır bir sorun olmazsa. Yarın şekerli su vermeniz iyi gelebilir.
Sanmıyorum çünkü yuva ağzından falan da bulmadım kafedeyken bi anda ayağımın yanında belirdi yakınlarda yuva yoktu uçuşunu yapmış demek ki.Çiftleşmemiş olabilir mi?