Cinsi nedir?

güney2012

Media
Üye
Teşekkürler

Peki doğrulamak istiyorum gerçekten pheidole mi çünkü uzun süredir arıyorum olmasını çok isterim rica ediyorum bir moderatör arkadaşımız doğrulayabilir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Teşekkürler

Peki doğrulamak istiyorum gerçekten pheidole mi çünkü uzun süredir arıyorum olmasını çok isterim rica ediyorum bir moderatör arkadaşımız doğrulayabilir mi
Hocam moderatör arkadaşlarımız bilgililer evet ama bu diğer kullanıcıların bilemeyeceği anlamına gelmiyor. Zaten yanlış bir cevap verildiğinde doğrusu fazla zaman geçmeden söylenir merak etmeyin yani biraz zaman geçtiğinde(2-3 saat, gece saatleri dışında) konuya farklı bir cevap girilmiyorsa veya konuya verilen cevaba, sizin dışınızda biri tarafından çözüm verilmişse cevap doğrudur. Ve evet pheidole cinsi.

güney2012

Media
Üye
Hocam moderatör arkadaşlarımız bilgililer evet ama bu diğer kullanıcıların bilemeyeceği anlamına gelmiyor. Zaten yanlış bir cevap verildiğinde doğrusu fazla zaman geçmeden söylenir merak etmeyin yani biraz zaman geçtiğinde(2-3 saat, gece saatleri dışında) konuya farklı bir cevap girilmiyorsa veya konuya verilen cevaba, sizin dışınızda biri tarafından çözüm verilmişse cevap doğrudur. Ve evet pheidole cinsi.
O anlamda söylemedim diğer kullanıcılara bir sözüm yok arkadaş "ama abdomeni biraz fazla şiş sanırım" Diyince şüpheye düştüm dediğim gibi yine de daha dikkatli ve sabırlı olurum

Son düzenleme:

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
O anlamda söylemedim diğer kullanıcılara bir sözüm yok arkadaş "ama abdomeni biraz fazla şiş sanırım" Diyince şüpheye düştüm dediğim gibi yine de daha dikkatli ve sabırlı olurum
Yok hocam ben de kötülemek için demedim zaten, yanlış bir algı oluşur diye öyle dedim.