Tetramorium cinsi dişi alate hepsi, sadece ölü olan ve alt tüptekiler erkek.Gece saat 03.00 civarında bir uçuşa denk geldim. Bunları da oradan topladım. Tetramorium olduğunu düşünüyorum.
Yeterli sayıda test tüpüm kalmadığı için kraliçeleri iki test tüpüne ayırdım. Toplam 8 tane var.
Sizce cinsleri nelerdir?
Ekli dosyayı görüntüle 57653Ekli dosyayı görüntüle 57654Ekli dosyayı görüntüle 57655Ekli dosyayı görüntüle 57656Ekli dosyayı görüntüle 57657
Alt tüptekilerin hepsimi erkekTetramorium cinsi dişi alate hepsi, sadece ölü olan ve alt tüptekiler erkek.
Pamuğun altındaki tam gözükmüyor, o da erkekse hepsi erkek. Yuva ağzından mı aldınız? Alttaki tüpün birkaç fotoğrafını atar mısınız?Alt tüptekilerin hepsimi erkek
Pamuğun altındaki tam gözükmüyor, o da erkekse hepsi erkek. Yuva ağzından mı aldınız? Alttaki tüpün birkaç fotoğrafını atar mısınız?
Bazıları etrafta geziyordu,bazılarınada yuva ağzında işçiler saldırıyordu onları aldım.Pamuğun altındaki tam gözükmüyor, o da erkekse hepsi erkek. Yuva ağzından mı aldınız? Alttaki tüpün birkaç fotoğrafını atar mısınız?
2. tüptekilerden kafası büyük olan hariç hepsi erkek. Geri kalan dişi alate. Hepsini tek bir tüpe koyup yapay çiftleştirmeyi deneyebilirsin (Outworld'ün yoksa), düşük de olsa ihtimali var.1.tüp
Ekli dosyayı görüntüle 57664Ekli dosyayı görüntüle 57665Ekli dosyayı görüntüle 57666
Ekli dosyayı görüntüle 57667Ekli dosyayı görüntüle 57668Ekli dosyayı görüntüle 57669Zemini mavi olanlarda 2.tüp
Bazıları etrafta geziyordu,bazılarınada yuva ağzında işçiler saldırıyordu onları aldım.
Hepsini tek bir tüpe koyduktan sonra çiftleştiklerini nasıl anlayacağım? Erkekleri sonradan almam gerekir mi?2. tüptekilerden kafası büyük olan hariç hepsi erkek. Geri kalan dişi alate. Hepsini tek bir tüpe koyup yapay çiftleştirmeyi deneyebilirsin (Outworld'ün yoksa), düşük de olsa ihtimali var.
Dişiler kanat döker ya da erkekler ölür.Hepsini tek bir tüpe koyduktan sonra çiftleştiklerini nasıl anlayacağım? Erkekleri sonradan almam gerekir mi?
Bir de dişilerin döllenmemiş olduğunu mu düşünüyorsunuz?
İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler.Dişiler kanat döker ya da erkekler ölür.