Tetramorium cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum.Bunu bulunduğum şehirde ilk defa görüyorum. Cinsi nedir acaba?
Bendeki böyle değil. Bunun abdomeni bal gibi bi rengi var. Pheidolenin çok güzel bir türüymüş.Bunu bulunduğum şehirde ilk defa görüyorum. Cinsi nedir acaba?
Teşekkürler hocam bende öyle tahmin ettim ama tam bilmiyordum❤️Pheidole kaliçesi.
Evet bende bayıldım çok güzel rengi.Bendeki böyle değil. Bunun abdomeni bal gibi bi rengi var. Pheidolenin çok güzel bir türüymüş.
Tetramorium cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum.Bunu bulunduğum şehirde ilk defa görüyorum. Cinsi nedir acaba?
Gerçektende rengine bayıldım bende.Bendeki böyle değil. Bunun abdomeni bal gibi bi rengi var. Pheidolenin çok güzel bir türüymüş.
Şu anlık maalesef atamıyorum hocam çünkü diğer karıncaların olduğu kutuya koydum titreşim yapmak istemiyorum ama ilerleyen zamanlarda günlüğe atarım.Abdomen çok dikkatimi çekti, bir kaç fotoğraf daha atma şansınız var mı?
Bende acaba dedim bu cinse ama Pheidole ile arasında kaldım.Muhtemelen solenopsis prensesi.
Kanat döker ve yumurta verirse neden olmasın🙃Pheidole kesinlikle değil bence. Solenopsisin de uçuş zamanı değil. Muhtemelen tetramoriumun pek görmediğimiz bir türü. Günlüğü gelirse harika olur. 😊
Türkiye'de kaydı yok hocam.Solenopsis Molesta diye aratıp bakabilir misiniz arkadaşlar.Ben birazcık baktım sanki ona benziyor gibi.Tabii ki bu şekilde bakarak tahminde bulunmak doğru ve sağlık olmaz ama yine de belki bişeyler yürütülebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 57086
Bu Solenopsis Molesta kraliçesi
Ekli dosyayı görüntüle 57088Ekli dosyayı görüntüle 57087
Buda benim elimde ki kraliçe.
Bana benzer gelmiş olabilir belki ama sizde bı görün yorum yapın diye atmak istedim.
Peki ilk olma ihtimali gibi birşey yok mu? Yani farklı bişey çıkması için zorluyormuşum gibi algılamayın arkadaşlar sadece farklı geldi ve kendim fiziksel özellikleri vs. olsun detaylı anlamadığım için sizlere danışmak istiyorum.Konu zaten çözümlendi ve sizlere güvenim tam sadece meraktan yazıyorum.Türkiye'de kaydı yok hocam.
Hayır yok.Peki ilk olma ihtimali gibi birşey yok mu? Yani farklı bişey çıkması için zorluyormuşum gibi algılamayın arkadaşlar sadece farklı geldi ve kendim fiziksel özellikleri vs. olsun detaylı anlamadığım için sizlere danışmak istiyorum.Konu zaten çözümlendi ve sizlere güvenim tam sadece meraktan yazıyorum.