Eve yeni geldiğimde, içeri yürürken, yerde başka bir koloninin hemen yanında, koşarken buldum. Cinsi nedir acaba?
Anlıyorum. Messor olma ihtimali yok mudur?Camponotus cinsi bir kraliçe.
bende bugün buldum ya lasius veya tapinoma dediler benim tahminimde tapinoma gördüğüm kadarıyla tapinomalar çok küçük oluyo internette zaten 5mm bi boyutu var kraliçenin boyutunu söylerseniz daha rahat bulabiliriz bence camponotus kraliçesi baya büyük oluyo bildiğim kadarıylaForumda tapinoma erracticum dışı tapinomu türü yok da acaba Türkiye'de başka türü bulunmuyor mu?
Erracticum türü olduğunu nereden anladınız? Ve Türkiye'de farklı türler de var.Forumda tapinoma erracticum dışı tapinomu türü yok da acaba Türkiye'de başka türü bulunmuyor mu?
Erracticum olduğunu anlamadım, sadece özelliklerine bakayım forumdan dedim ancak sadece erracticumun bakım rehberi vardı o yüzden sordum.Erracticum türü olduğunu nereden anladınız? Ve Türkiye'de farklı türler de var.
Hocam bir sürü tür var. Bu yüzden hepsinin rehberini yapamazlar.Erracticum olduğunu anlamadım, sadece özelliklerine bakayım forumdan dedim ancak sadece erracticumun bakım rehberi vardı o yüzden sordum.
Multi queene yatkın bir cins değil, denemeyin.Merak ettiğinden sormak istiyorum, elimde şuan bir tane daha Camponotus cinsi var ve yumurtaları larvaya dönüşmek üzere. Onunla Multi yapabilirler mi?
Hocam aynı tür dahi olsalar multi yapmıyorlar.Merak ettiğinden sormak istiyorum, elimde şuan bir tane daha Camponotus cinsi var ve yumurtaları larvaya dönüşmek üzere. Onunla Multi yapabilirler mi?
Anlıyorum. Sağolun iyi akşamlar.Hocam aynı tür dahi olsalar multi yapmıyorlar.
Formicinae alt familyasından olduğu için Messor cinsiyle alakası yok maalesef.Anlıyorum. Messor olma ihtimali yok mudur?