altcins farkından göze farklı gelebilir zaten çözüm verilmiş Campontous lateralis grubundan kraliçeCamponotus değil gibi geldi, Camponotusları çok araştırıyorum, elimde 2 tane var şu anda, 2 tane hediye ettim, 4 tane doğaya saldım, şirketin bahçesinde 3 koloni besleyip gözlemliyorum, abdomeni bu kadar yuvarlak Camponotus hiç görmedim. Vücut proporsiyonu çok uymuyor… ve boy olarak 16 mm lik tüpte bukadar rahat enlemesine durduğuna göre Camponotuslardan biraz küçük
Mahir bey , itirazınız sizin perspektifinizden baktığımızda haklı bir itiraz çünkü hatırladığım kadarıyla siz Campontous tanaemyrmex altcinsine sahipsiniz ve fotoğrafta ki kraliçe ile sizin kraliçenizi karşılaştırdığımızda fenotiplerinde çok büyük farklılıklar görüyoruz fakat atladığımız bir nokta var o da şu ki bu kraliçeler farklı tür gruplarında bulunuyor örneğinCamponotus değil gibi geldi, Camponotusları çok araştırıyorum, elimde 2 tane var şu anda, 2 tane hediye ettim, 4 tane doğaya saldım, şirketin bahçesinde 3 koloni besleyip gözlemliyorum, abdomeni bu kadar yuvarlak Camponotus hiç görmedim. Vücut proporsiyonu çok uymuyor… ve boy olarak 16 mm lik tüpte bukadar rahat enlemesine durduğuna göre Camponotuslardan biraz küçük