Sırt kısmı prense göre çok daha geniş duruyordu ama.Bende başta prens dedim sonrasında görsele bakınca kraliçeye benzettim.Kraliçe değil, Messor prensine benziyor.
Hocam prens-prenses ayrımında önemli olan kafa ve thorax orantısıdır. kafa thoraxa göre çok daha küçük ise prens, benzer boyutlardaysa prenses veya kraliçe olurlar. Ayrıca genelde erkekler daha kıllı da olurlar ama bu kesin bir ayraç değil. Bazı türlerde kafa boyutu kısmında istisnai durumlar olsa da çoğu zaman durum budur.Sırt kısmı prense göre çok daha geniş duruyordu ama.Bende başta prens dedim sonrasında görsele bakınca kraliçeye benzettim.
Hmm böyle bilimsel tarzda bilmiyordum.Direk fiziksel yapıya bakıp düşünüyordum.Hocam prens-prenses ayrımında önemli olan kafa ve thorax orantısıdır. kafa thoraxa göre çok daha küçük ise prens, benzer boyutlardaysa prenses veya kraliçe olurlar. Ayrıca genelde erkekler daha kıllı da olurlar ama bu kesin bir ayraç değil. Bazı türlerde kafa boyutu kısmında istisnai durumlar olsa da çoğu zaman durum budur.