Cryptopone kraliçesi olduğunu düşündüğüm bir karınca var. Sağlık durumu pek iyi değil, eğer yaşarsa bakmayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken noktalar nedir?
Evet proceratium kraliçesi. Geçen sene bu cinsi deneyimlemiştim. Genel bilgi vermek gerekirse torflu bir tüp kurulumu yapmak gerekiyor ve temel besin kaynakları eklembacaklı yumurtaları(özellikle örümcek). Size tavsiyem canlıyı bulduğunuz bölgeye geri salmanız olur. Ek olarak bulduğunuz cinsi forumumuzda bulunan "bulduğunuz kraliçeler" kısmına eklerseniz sevinirim.Proceratium da olduğu gibi popo kısmı içe kıvrımlı, küçük türler hakkında pek bilgim yok. Karınca bulduğumda ölü gibi olduğu için hasar almış Cryptopone kraliçesi sandım.
Proceratium bakımında dikkat etmem gerekenler nedir?
Net fotoğraf atabilir misiniz? Proceratium kraliçesi olduğunu düşünüyorum. Doğru tespit için fotoğrafı yandan çekmeniz lazım.Cryptopone kraliçesi olduğunu düşündüğüm bir karınca var. Sağlık durumu pek iyi değil, eğer yaşarsa bakmayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken noktalar nedir?
Proceratium da olduğu gibi popo kısmı içe kıvrımlı, küçük türler hakkında pek bilgim yok. Karınca bulduğumda ölü gibi olduğu için hasar almış Cryptopone kraliçesi sandım.Net fotoğraf atabilir misiniz? Proceratium kraliçesi olduğunu düşünüyorum. Doğru tespit için fotoğrafı yandan çekmeniz lazım.
Proceratium bakımında dikkat etmem gerekenler nedir?Net fotoğraf atabilir misiniz? Proceratium kraliçesi olduğunu düşünüyorum. Doğru tespit için fotoğrafı yandan çekmeniz lazım.
Evet proceratium kraliçesi. Geçen sene bu cinsi deneyimlemiştim. Genel bilgi vermek gerekirse torflu bir tüp kurulumu yapmak gerekiyor ve temel besin kaynakları eklembacaklı yumurtaları(özellikle örümcek). Size tavsiyem canlıyı bulduğunuz bölgeye geri salmanız olur. Ek olarak bulduğunuz cinsi forumumuzda bulunan "bulduğunuz kraliçeler" kısmına eklerseniz sevinirim.Proceratium da olduğu gibi popo kısmı içe kıvrımlı, küçük türler hakkında pek bilgim yok. Karınca bulduğumda ölü gibi olduğu için hasar almış Cryptopone kraliçesi sandım.
Proceratium bakımında dikkat etmem gerekenler nedir?
Kraliçe sağlığı pek iyi değil biraz kendisine geldiği zaman bırakırım veya forumdan sahiplenmek isteyen olursa dm den ulaşsın.Evet proceratium kraliçesi. Geçen sene bu cinsi deneyimlemiştim. Genel bilgi vermek gerekirse torflu bir tüp kurulumu yapmak gerekiyor ve temel besin kaynakları eklembacaklı yumurtaları(özellikle örümcek). Size tavsiyem canlıyı bulduğunuz bölgeye geri salmanız olur. Ek olarak bulduğunuz cinsi forumumuzda bulunan "bulduğunuz kraliçeler" kısmına eklerseniz sevinirim.
hocam bu tür kırsız karınca olarak geçen bir türmü? Yani başka koloniden yumurta çalma vb. şeyler yaparmı?Evet proceratium kraliçesi. Geçen sene bu cinsi deneyimlemiştim. Genel bilgi vermek gerekirse torflu bir tüp kurulumu yapmak gerekiyor ve temel besin kaynakları eklembacaklı yumurtaları(özellikle örümcek). Size tavsiyem canlıyı bulduğunuz bölgeye geri salmanız olur. Ek olarak bulduğunuz cinsi forumumuzda bulunan "bulduğunuz kraliçeler" kısmına eklerseniz sevinirim.
Diğer kolonilerden çalması hakkında bir bilgim yok ama dediğim gibi başta örümcekler olmak üzere çeşitli eklembacaklıların yumurtaları ile besleniyorlar. Yani evet yumurta çalma davranışları olabilir.hocam bu tür kırsız karınca olarak geçen bir türmü? Yani başka koloniden yumurta çalma vb. şeyler yaparmı?
Bu cins bulunması nadir bir cins mi? Forumda besleyen çok az kişi var.Diğer kolonilerden çalması hakkında bir bilgim yok ama dediğim gibi başta örümcekler olmak üzere çeşitli eklembacaklıların yumurtaları ile besleniyorlar. Yani evet yumurta çalma davranışları olabilir.
evet nadir bir tür çünki dağılım şekli düzensiz. Eğer isterseniz formumuzda ona iyi bakacağını düşündüğünüz ve tecrübesi olan kişlere sahiplendirebiliirsiniz.Bu cins bulunması nadir bir cins mi? Forumda besleyen çok az kişi var.