TeşekkürlerEvet Formica. Türüde F. Lemani veya F. Fusca gibi görünüyor.
Daha iyi fotoğraflarını çekmeye çalışacağımBen Formica lemani diyorum. Bacakların femur kısmı açık renkli gibi görünüyor. Formica cf. lemani olarak şu konuya ekleyin isterseniz:
İlerde makro fotoğraf atarsanız kesinleştiririz.Sabit - Bulduğumuz Kraliçelerin Bulunduğu Tarihler ve Bölgeler
Bu başlık altında hepimiz bulduğumuz türlerin kraliçelerinin bulunma bilgilerini aşağıdaki formatta paylaşırsak Türkiye için çiftleşme uçuş zamanları hakkında bir veri tabanı oluşturabiliriz. Daha sonra forumumuza ait uçuş takvimi hazırlanırken de kullanılabilir. - Bulunan tür: (fotoğraf da...karincaciftligim.com
Bu konuya eklemek çok isterdim ama malesef bulduğum tarihi ve hava şartlarını tam hatırlamıyorum ve yanlış bilgi vermek istemem ayrıca uçuş tarihlerinden önce buldum sanırım geçen seneden kalma bir kraliçeydiBen Formica lemani diyorum. Bacakların femur kısmı açık renkli gibi görünüyor. Formica cf. lemani olarak şu konuya ekleyin isterseniz:
İlerde makro fotoğraf atarsanız kesinleştiririz.Sabit - Bulduğumuz Kraliçelerin Bulunduğu Tarihler ve Bölgeler
Bu başlık altında hepimiz bulduğumuz türlerin kraliçelerinin bulunma bilgilerini aşağıdaki formatta paylaşırsak Türkiye için çiftleşme uçuş zamanları hakkında bir veri tabanı oluşturabiliriz. Daha sonra forumumuza ait uçuş takvimi hazırlanırken de kullanılabilir. - Bulunan tür: (fotoğraf da...karincaciftligim.com
Neyse sağlık olsun hocam. Hangi şehirde bulmuştunuz? O konuya eklemeseniz bile ilerde takvim hazırlarken bu tür sorgulama konulardan da yararlanacağız. En azından lokasyonu öğrenmiş oluruz.Bu konuya eklemek çok isterdim ama malesef bulduğum tarihi ve hava şartlarını tam hatırlamıyorum ve yanlış bilgi vermek istemem ayrıca uçuş tarihlerinden önce buldum sanırım geçen seneden kalma bir kraliçeydi
Kütahya Sınırları içinde çamlık arazi ile çayırlık arazinin birleşim noktalarındaNeyse sağlık olsun hocam. Hangi şehirde bulmuştunuz? O konuya eklemeseniz bile ilerde takvim hazırlarken bu tür sorgulama konulardan da yararlanacağız. En azından lokasyonu öğrenmiş oluruz.