Daha önce beslediğim için myrmica olduğunu düşünmüyorum.Cardiocondyla kraliçesi tahminimce
Sanırım bu baya bir benziyor.Cardiocondyla sp. tahminim
Hocam ilk tahmini yanlış yazdım düzelttim. Ama @AsEtAxT dostum hızlı çıktı tam düzelttiğim anda cevabı yapıştırdi 😅Daha önce beslediğim için myrmica olduğunu düşünmüyorum.
Sanırım bu baya bir benziyor.
Olabilir insanlık hali tabiHocam ilk tahmini yanlış yazdım düzelttim. Ama @AsEtAxT dostum hızlı çıktı tam düzelttiğim anda cevabı yapıştırdi 😅
Birkaç farklı yere baktım ve birkaç kişiye sordum az önce. Bakımı kolay bir cins olduğu bilgisine ulaştım ama ne kadar doğru muamma. Ek olarak her türünün değil bazı türlerinin Semi claustral olduğunu ve bazılarının fully claustral olduğunu söylediler. Siz yinede besleme yapabilirsiniz deneme amaçlı. Birde ortalama 26-28 derece aralığında bakılmasi daha iyi sonuç verebilir.Hazır aklıma gelmişken sorayım, bunun beslenmesinde bir farklılık var mı? Clausal mı?
Teşekkürler bütün cevaplar için...Birkaç farklı yere baktım ve birkaç kişiye sordum az önce. Bakımı kolay bir cins olduğu bilgisine ulaştım ama ne kadar doğru muamma. Ek olarak her türünün değil bazı türlerinin Semi claustral olduğunu ve bazılarının fully claustral olduğunu söylediler. Siz yinede besleme yapabilirsiniz deneme amaçlı. Birde ortalama 26-28 derece aralığında bakılmasi daha iyi sonuç verebilir.