Cinsi messor.Ekli dosyayı görüntüle 36522
Bulalı 1 hafta falan oluyor yumurtlamış ama karıncalar iyice birbirine karıştı işaretlemediğim için cinsi nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Cinsi messor.Ekli dosyayı görüntüle 36522
Bulalı 1 hafta falan oluyor yumurtlamış ama karıncalar iyice birbirine karıştı işaretlemediğim için cinsi nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Eğer cidden messorsa çok iyi olur isteyipte denk gelemediğim bir türdü, iyi akşamlar 😄.Cinsi messor.
Messor hocam hayırlı olsun bol işçiler.Eğer cidden messorsa çok iyi olur isteyipte denk gelemediğim bir türdü, iyi akşamlar 😄.
Pek messor uçuşu kalmadı denk gelmek zor bende merak ettim .Yer neresi belki bizde ararız
İzmir/Torbalı'da buldum öyle ağaçlık alanda kraliçe bulurum belki diye geziniyordum türüne bakmadım koydum çantaya sonra tüp hazırlayıp bıraktım sınav haftam diye 😅.Yer neresi belki bizde ararız
Hocam zaten hafta boyu kontrol etmene bile gerek yoktu bu arada sınavda başarılar dilerim.İzmir/Torbalı'da buldum öyle ağaçlık alanda kraliçe bulurum belki diye geziniyordum türüne bakmadım koydum çantaya sonra tüp hazırlayıp bıraktım sınav haftam diye 😅.