Cinsi nedir

Duk3

Yumurta
Üye
Herkese merhabalar bir kraliçe yakaladım componotus sanctus oldugunu düşünüyorum ama emin degilim bu kraliçenin turu hakkında yardimci olabilecek birileri var mı?
Bulunduğu konum: ANKARA-Yenimahalle (batıkent bolgesi yeşilliğin bol olduğu bir bölge)
Boy: 1cm civarı
Sıcaklık: 15-20 C°
Nem: Yağmur sonrası kuru kalan bir bölgede
Saat: 12:30-13:30
Yakalama tarihi: 25.05.2024

C939DCA5-7BA8-4B78-91C7-43A7DB143C3D.jpegIMG_1818.jpegIMG_1826.jpegIMG_1812.jpeg

Son düzenleme:

Duk3

Yumurta
Üye
Formica rufibarbis gruptan kraliçe
teşekkür ederim forumdaki bakımı bölümünü okudum ama bilgilendirme çok yeterli değil gibi sanıyorum çok tercih edilen bir tür değil ve ilk defa bir karınca besleyeceğim düşünülürse biraz zor olacak gibi.

İgnifer

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
teşekkür ederim forumdaki bakımı bölümünü okudum ama bilgilendirme çok yeterli değil gibi sanıyorum çok tercih edilen bir tür değil ve ilk defa bir karınca besleyeceğim düşünülürse biraz zor olacak gibi.
bakımı çok farklı değil ve tam tersi bence büyüklüğü ve abdomendeki gümüş pırıltıdan dolayı benim en sevdiğim türlerden biri alınlarındaki fotoreseptörlerden dolayı diye tahmin ediyorum ışığa karşı fazla hassaslar ve biraz daha stresliler mümkün mertebe hiç ellemeyin yokmuş gibi davranın