arda_0 Yumurta Üye Katılım 19 Nis 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Tepkime puanı 22 11 Eyl 2023 #1 Cinsi nedir ve nasıl bakılır? Ekli dosyalar IMG_20230911_205924.jpg 24.9 KB · Görüntüleme: 2
Çözüm Ares 11 Eyl 2023 Trichomyrmex perplexus prensesi Aşağıdaki konuda bakımını açıkladım; Türü nedir? Kraliçe mi? İlk işçisi çıkana kadar besleme istiyor mu? Yaklaşık yarım saat önce buldum sokak lambasının yakınında? Türü nedir? Şimdiden teşekkürler. karincaciftligim.com
Trichomyrmex perplexus prensesi Aşağıdaki konuda bakımını açıkladım; Türü nedir? Kraliçe mi? İlk işçisi çıkana kadar besleme istiyor mu? Yaklaşık yarım saat önce buldum sokak lambasının yakınında? Türü nedir? Şimdiden teşekkürler. karincaciftligim.com
Ares Süper Koloni Moderatör Yardımsever İlklerden Forum Delisi Deneyimli Hobici Tespit Uzmanı Rehberkolik Üye Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 6,349 Çözümler 504 Tepkime puanı 6,974 11 Eyl 2023 #2 Trichomyrmex perplexus prensesi Aşağıdaki konuda bakımını açıkladım; Türü nedir? Kraliçe mi? İlk işçisi çıkana kadar besleme istiyor mu? Yaklaşık yarım saat önce buldum sokak lambasının yakınında? Türü nedir? Şimdiden teşekkürler. karincaciftligim.com Oyla 0 Downvote Çözüm
Trichomyrmex perplexus prensesi Aşağıdaki konuda bakımını açıkladım; Türü nedir? Kraliçe mi? İlk işçisi çıkana kadar besleme istiyor mu? Yaklaşık yarım saat önce buldum sokak lambasının yakınında? Türü nedir? Şimdiden teşekkürler. karincaciftligim.com