Cinsi Nedir?

aecer

Yumurta
Üye
Hobide yeniyim, sipariş vermiştim yanında hediye olarak gelmiş. Cinsi ne? İlk kez görüyorum.
IMG20230829144229.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

EArslan

Minör
Üye
Crematogaster lorteti.

İmkanınız varsa bir an önce transfer edin, suyun sararması iyi değil. Diğer kraliçenin bulunduğu tüptede su sararmış veya pembeleşmişse onuda transfer edin.

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Crematogaster lorteti.

İmkanınız varsa bir an önce transfer edin, suyun sararması iyi değil. Diğer kraliçenin bulunduğu tüptede su sararmış veya pembeleşmişse onuda transfer edin.
Su sararmadı sanırsam arkadaki banttan öyle görülüyor

aecer

Yumurta
Üye
Crematogaster lorteti.

ve bu sarı pamuk ne oluyor başka discordlarda değiştirme bişey olmaz bişey değil tarzında seyler diyorlar kararsız kalıyorum

aecer

Yumurta
Üye
Arıtma suları sudaki minarelleri de arıtıyor.
Marketten şişe su alıp dinlendirmek en iyisi.Yada petshoplarda satılan klor giderici alıp çeşme suyu kullanmak.
eyw peki cins tahminin var mı ve fotodaki pamuk bi sorun çıkarır mı

Ekli dosyalar

• IMG20230829154242.jpg
    IMG20230829154242.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 8

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
arıtma suyu kullanıyorum bi sorun yaratmaz demi ?
hocam öyle şeylere hiç gerek yok. çeşme suyu bile yeterli. pamuğun sararması çok normal birşey kraliçenin dışkıladığını gösterir. eğer su sararır veya pembeleşir ise tehlikelidir. şimdilik iyi görünüyorlar o yüzden böyle bırakabilirsiniz. forumda rehberi var okuyarak daha ince detay bilgiler alabilirsiniz iyi hobiler.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
hocam öyle şeylere hiç gerek yok. çeşme suyu bile yeterli. pamuğun sararması çok normal birşey kraliçenin dışkıladığını gösterir. eğer su sararır veya pembeleşir ise tehlikelidir. şimdilik iyi görünüyorlar o yüzden böyle bırakabilirsiniz. forumda rehberi var okuyarak daha ince detay bilgiler alabilirsiniz iyi hobiler.
Karıncalarda çeşme suyu kullanılabilir mi bilmiyorum ama diğer canlılarda kesinlikle kullanılmamalıdır kuşlarda bile.