Su sararmadı sanırsam arkadaki banttan öyle görülüyorCrematogaster lorteti.
İmkanınız varsa bir an önce transfer edin, suyun sararması iyi değil. Diğer kraliçenin bulunduğu tüptede su sararmış veya pembeleşmişse onuda transfer edin.
bantdan dolayıSu sararmadı sanırsam arkadaki banttan öyle görülüyor
ve bu sarı pamuk ne oluyor başka discordlarda değiştirme bişey olmaz bişey değil tarzında seyler diyorlar kararsız kalıyorumCrematogaster lorteti.
İmkanınız varsa bir an önce transfer edin, suyun sararması iyi değil. Diğer kraliçenin bulunduğu tüptede su sararmış veya pembeleşmişse onuda transfer edin.
Sanırım sarı su tehlikeli,sarı pamuk değil.ve bu sarı pamuk ne oluyor başka discordlarda değiştirme bişey olmaz bişey değil tarzında seyler diyorlar kararsız kalıyorum
arıtma suyu kullanıyorum bi sorun yaratmaz demi ?Sanırım sarı su tehlikeli,sarı pamuk değil.
Arıtma suları sudaki minarelleri de arıtıyor.arıtma suyu kullanıyorum bi sorun yaratmaz demi ?
eyw peki cins tahminin var mı ve fotodaki pamuk bi sorun çıkarır mıArıtma suları sudaki minarelleri de arıtıyor.
Marketten şişe su alıp dinlendirmek en iyisi.Yada petshoplarda satılan klor giderici alıp çeşme suyu kullanmak.
hocam öyle şeylere hiç gerek yok. çeşme suyu bile yeterli. pamuğun sararması çok normal birşey kraliçenin dışkıladığını gösterir. eğer su sararır veya pembeleşir ise tehlikelidir. şimdilik iyi görünüyorlar o yüzden böyle bırakabilirsiniz. forumda rehberi var okuyarak daha ince detay bilgiler alabilirsiniz iyi hobiler.arıtma suyu kullanıyorum bi sorun yaratmaz demi ?
Crematogaster lorteti.
Arkadaş yazmış zaten hocam Crematogaster Lorteti.eyw peki cins tahminin var mı ve fotodaki pamuk bi sorun çıkarır mı
Karıncalarda çeşme suyu kullanılabilir mi bilmiyorum ama diğer canlılarda kesinlikle kullanılmamalıdır kuşlarda bile.hocam öyle şeylere hiç gerek yok. çeşme suyu bile yeterli. pamuğun sararması çok normal birşey kraliçenin dışkıladığını gösterir. eğer su sararır veya pembeleşir ise tehlikelidir. şimdilik iyi görünüyorlar o yüzden böyle bırakabilirsiniz. forumda rehberi var okuyarak daha ince detay bilgiler alabilirsiniz iyi hobiler.
karıncalarda sorun olmuyor hocam. tabiki her çeşme suyu aynı değil. çok klorlu olmadığı sürece bir sorun teşkil etmiyor.Karıncalarda çeşme suyu kullanılabilir mi bilmiyorum ama diğer canlılarda kesinlikle kullanılmamalıdır kuşlarda bile.