Bulduğum yerde bir koloni yoktu ve etrafa konuşturuyordu kraliçe değil mi?Camponotus majoru
Hayır major işçiBulduğum yerde bir koloni yoktu ve etrafa konuşturuyordu kraliçe değil mi?
Etrafın güvenliğini sağlıyor olabilir miBulduğum yerde bir koloni yoktu ve etrafa konuşturuyordu kraliçe değil mi?
Bende öyle düşünmüştüm ama etrafta toprak yoktu yani betonun üzerinde koşuyordu aldığım yere geri saldım şimdiEtrafın güvenliğini sağlıyor olabilir mi
Kafası güzeldir belki sevgilisinden ayrılmış olabilir 😅🤔Bende öyle düşünmüştüm ama etrafta toprak yoktu yani betonun üzerinde koşuyordu aldığım yere geri saldım şimdi
Tamamdır teşekkür ederim dikkat edeceğimCamponotuslar messorlar gibi tek sıra halinde kolektif olarak dağılmıyorlar genelde, tek bir işçinin yalnız gezdiği görülebilir.
En kolay ayırt etme yöntemi kanatlı veya kanat izi olan, thorax (sırt kısmı) kambur ve çanta gibi olan, büyük fakat kafası çokta büyük olmayan (sizin resimde fark ettiyseniz kafası çok büyük), abdomeni şişman olur.Tamamdır teşekkür ederim dikkat edeceğim