Bunları ben kraliçe olup olmadığını nasıl ayırt edicemMyrmica sp
Heralde fotoda ciftlesiyorlar soldaki prens sağdaki prenses yada kraliceBunları ben kraliçe olup olmadığını nasıl ayırt edicem
Biraz acelem vardı yerde çiftleşen gördüğün bütün hepsini bit kutuya koydum ve eve varınca onları geniş bir kaba koydum galiba prensler ölmek üzere ama daha kanat döken yok nedneHeralde fotoda ciftlesiyorlar soldaki prens sağdaki prenses yada kralice
Bütün hepsi derken ne kadar bir sayıdan bahsediyoruz?Biraz acelem vardı yerde çiftleşen gördüğün bütün hepsini bit kutuya koydum ve eve varınca onları geniş bir kaba koydum galiba prensler ölmek üzere ama daha kanat döken yok nedne
Yani toplam 15 tane karınca vardirBütün hepsi derken ne kadar bir sayıdan bahsediyoruz?
Yani toplam 15 tane karınca vardir
Prensler eğer öldüyse prensesler kralice olucak büyük ihtimal. Ciftlesmeden sonra prensler olur zaten prensesleri ayrı tuplere ayirinBiraz acelem vardı yerde çiftleşen gördüğün bütün hepsini bit kutuya koydum ve eve varınca onları geniş bir kaba koydum galiba prensler ölmek üzere ama daha kanat döken yok nedne
Tm ama şöyle bir sorun var karıncalar daha kanat dokmedilerPrensler eğer öldüyse prensesler kralice olucak büyük ihtimal. Ciftlesmeden sonra prensler olur zaten prensesleri ayrı tuplere ayirin
Tm ama şöyle bir sorun var karıncalar daha kanat dokmediler
Şuan sabah oldu ve koyduğum yerde gördüğüm kadarıyla 2 tane ölü var galiba bunlar ciflesip prens öldü ve şuanda bütün hepsi bir arada duruyorlar bu kanat döken kraliceler bir birlerini kabul eder mi ?Zaten bir süre sonra kanat döküyorlar hemen olmuyor sadece karanlık ve titresimsiz ortamda 4 5 günde 1 bakin
Prens prensle ciflesme yanlışlıkla kralic eyerine başka bir prensi tutma olasılığı varmiZaten bir süre sonra kanat döküyorlar hemen olmuyor sadece karanlık ve titresimsiz ortamda 4 5 günde 1 bakin
Şuan sabah oldu ve koyduğum yerde gördüğüm kadarıyla 2 tane ölü var galiba bunlar ciflesip prens öldü ve şuanda bütün hepsi bir arada duruyorlar bu kanat döken kraliceler bir birlerini kabul
Yt den açıp izleyin lutfenPrens prensle ciflesme yanlışlıkla kralic eyerine başka bir prensi tutma olasılığı varmi