Arkadaslar yolda yürürken buldum cinsi nedir ? Bide bir adet işçi karınca bunu kovalıyodu sizce neden bulduğum yere geri bırakmalı mıyım
Hayir beslemek istiyorum fakat isçi bacaklarını felan cekistiriyodu acaba kralicesimi diye dusundum o yuzden birakayim mi diye sordumNiye bırakasın ki? istemiyorsan sal. türü componotus gibi ama emin değilim forumdaki arkadaşlar yardımcı olsunlar.
Bende tetramorium diye dusunuyodum forumda biraz arastirdim cins konularini tetramoriuma cok benziyoduTetramorium sp.
Ama bir dakika kraliçesiyse neden bacağından çekiştirsin ki.Hayir beslemek istiyorum fakat isçi bacaklarını felan cekistiriyodu acaba kralicesimi diye dusundum o yuzden birakayim mi diye sordum
İste ondan emin degilim o yuzden sordumAma bir dakika kraliçesiyse neden bacağından çekiştirsin ki.
Masallah benimkinin sadece bacagini isiriyorduBugün 3 tane toplamda 5 tane teramorium yakaladım yakın zamanda, 4ünü saldırılırken yakaladım 2 sinin anten ve bacakları kopmuştu, tetralarda böyle bir şey mi var acaba?
Hayır, denemeni önermiyorum.Arkadaslar az once 1 tasin altinda 2 tane tetra buldum sizce multi denemelimiyim?
Neden?Hayır, denemeni önermiyorum.
Forumdaki yazida okumustum genellikle onerilmiyor fakat ben ayni tasin altindan buldum bide cok cabuk cogalan bir tür olduğu icin de olabilirNeden?
Tetramoriumlarda da messorlar gibi multiqueen genelde pek sağlıklı olmuyor.Neden?
Kurucu genelde aşamada genelde sorun çıkmıyor zaten, işçiler çıktıktan sonra bir kraliçeyi deviriyorlar.Ama aynı taşın altında bulmuş eğer bir şey olsaydı birbirlerini öldürürlerdi bide küçük bir taşmış multiqueen olma ihtimali daha yüksek bence dene.