Daha iyi fotoğraflarını çeker misiniz, yandan falan.
Emin misiniz abdomeni çok küçük bence lasiusa göre.Lasius cinsi
Sadece abdomenin fotoğrafını atarmısınız.Emin misiniz abdomeni çok küçük bence lasiusa göre.
çekemedim o kadar yakınlaştırınca görüntü bozuluyoSadece abdomenin fotoğrafını atarmısınız.
Net değilim pek, bayadır ilgilenmiyorum eski bilgilerimi unuttum. Tapinoma da olabilir arkadaşın dediği gibi.Emin misiniz abdomeni çok küçük bence lasiusa göre.
Sanırım tapinoma kraliçesi.Cinsi nedir? Ben Tapinoma ile Lasius arasında kaldım.
Tapinomaçekemedim o kadar yakınlaştırınca görüntü bozuluyo
Tapinoma olduğu açık Google Tapinoma Queen yazip karşılaştirsa bile anlaşılırarkadaşlar bi tapinoma bi lasius demeyin bilgili biri net bi sey söylesin
Dostum burası forum herkes tahminini söyleyebilir. Birisi tapinoma der birisi lasius der en son doğru karara varılır.arkadaşlar bi tapinoma bi lasius demeyin bilgili biri net bi sey söylesin
olay o deil adamın kafası karısıyor oyüzden yani bilmiyorsanız boşuna mesaj kirliliği yapmayın,Dostum burası forum herkes tahminini söyleyebilir. Birisi tapinoma der birisi lasius der en son doğru karara varılır.
Adam kafasının karıştığını düşünmüyorum zaten en son ortak bir karara varılmış. Bilen birisi yazabilirmi diye bir şey de olamaz yeri geliyor bilen kişilerde bazen yanlış yapabiliyor. Mesaj kirliliği olması istenmeseydi forumda konu açma diye bir şey olmazdı bilen kişilerin isimlerini forumun ana sayfasına yazılırdı soru soracak kişiler o kişilere sorardı o zaman.olay o deil adamın kafası karısıyor oyüzden yani bilmiyorsanız boşuna mesaj kirliliği yapmayın,