anladım, kırdığım kütüğün en derin yerinden çıkardım tüpün içine uygun bir kütük koyabilir miyim içine girecekleri. yani gerek var mı?Leptothorax acervorum kolonisi
Gerek yok normalde bakabilirsiniz, keşke birazda yumurta larva alsaydınızanladım, kırdığım kütüğün en derin yerinden çıkardım tüpün içine uygun bir kütük koyabilir miyim içine girecekleri. yani gerek var mı?
Vallahi çok aradım ama hiçbir şekilde Yumurta, larva bulamadım sadece bir tane işçinin ağzında tuttuğu yumurta geldiGerek yok normalde bakabilirsiniz, keşke birazda yumurta larva alsaydınız
Anladım, şimdilik olduğu gibi bırakın streslerini atsınlar sonrasında besleme yapabilirsinizVallahi çok aradım ama hiçbir şekilde Yumurta, larva bulamadım sadece bir tane işçinin ağzında tuttuğu yumurta geldi
hocam ben bıraktım ama cektigim videolardan falan leptothorax olmadığını düşünmeye başladım başka bi forumda da lepto değil temnothorax dediler ama başka fotolar atayım mıAnladım, şimdilik olduğu gibi bırakın streslerini atsınlar sonrasında besleme yapabilirsiniz
Ben cevabımı verdim, leptothorax olduğu aşikar.hocam ben bıraktım ama cektigim videolardan falan leptothorax olmadığını düşünmeye başladım başka bi forumda da lepto değil temnothorax dediler ama başka fotolar atayım mı
tamamdır sağolBen cevabımı verdim, leptothorax olduğu aşikar.
Hocam sen bu konuyu nerden buldun Allah aşkınaLeptothorax değil. Temnothorax cf. nigriceps. Kısa thorax,dikdörtgenimsi yerine oval kafa