Multi önerilmemesindeki sebebi biliyor musunuz?(daha önce hiç denemedim bilgi amaçlı soruyorum)Cinsi lasius fakat niger olup olmadığı bilemessiniz Multi önermiyoruz
Birisi baskın olup diğerini öldürebiliyor.Multi önerilmemesindeki sebebi biliyor musunuz?(daha önce hiç denemedim bilgi amaçlı soruyorum)
4 kraliçe ile yapmaya kalkışırsam nolur 😅(koydum bile)birisi baskın olup diğerini öldürebiliyor
Kurucu aşamada bile öldürebilirler birbirlerini. hadi diyelim öldürmediler. ilk işçiler çıkmaya başladıkça, sayı arttıkça kriz çıkıcak kraliçeler baskın olmak isteyecek ve birbirlerini kesecekler ve sonuç ya en baskın olan galip gelip tek kraliçe o olucak diğerleri ölücek ya da yine son kalan galip gelicek ama o da sakatlancak ve koloni batmaya başlayacak. çok nadir düşük bi ihtimalle de son 2 baskın kraliçe anlaşabilirler eğer aynı kolonide üretildiyse falan.4 kraliçe ile yapmaya kalkışırsam nolur 😅(koydum bile)
200er metre aralıklarla buldum hepsini şansımı deneyeceğimkurucu aşamada bile öldürebilirler birbirlerini. hadi diyelim öldürmediler. ilk işçiler çıkmaya başladıkça, sayı arttıkça kriz çıkıcak kraliçeler baskın olmak isteyecek ve birbirlerini kesecekler ve sonuç ya en baskın olan galip gelip tek kraliçe o olucak diğerleri ölücek ya da yine son kalan galip gelicek ama o da sakatlancak ve koloni batmaya başlayacak. çok nadir düşük bi ihtimalle de son 2 baskın kraliçe anlaşabilirler eğer aynı kolonide üretildiyse falan
Bu arada stressiz olunca hepsi mi yumurtlayacakKurucu aşamada sıkıntı çıkarmaz fakat ilerki zamanlarda ( işçiler çıkınca ) baskın kraliçe diğer kraliçeleri öldürme ihtimali mevcut
elinde sonunda birbirini öldürüyorlar her türlü, çok mantıklı değil yapmakSanırım lasius niger. 4 tane buldum, multiqueen yapmak mantıklı olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 26107
lasius ve messorlar kurucu aşamada da sıkıntı çıkartıyorlarKurucu aşamada sıkıntı çıkarmaz fakat ilerki zamanlarda ( işçiler çıkınca ) baskın kraliçe diğer kraliçeleri öldürme ihtimali mevcut