kraliçe mi pekimessor cinsi
Evet kraliçekraliçe mi peki
Okulda mı buldunuz ?cinsi nedir kraliçe mi
evet okul bahçesindeOkulda mı buldunuz ?
Messor kraliçesi
TeşekkürlerMessor kraliçesi
Test tüpü setup'ını oluştur nemini o kendi ayarlar sıcaklıkta yazın oda sıcaklığı kılın kış uykusu yada ısıtıcı ped oda yoksa kaloriferin yakınına koy oda yoksa etrafını sar ama tüpün ağzını sarmamaya dikkat et içeri hava girsinBir şey soracam ben bu kraliçenin nemini ve ısısını nasıl ayarlayabilirim(
Test tüpü setup'ını oluştur nemini o kendi ayarlar sıcaklıkta yazın oda sıcaklığı kılın kış uykusu yada ısıtıcı ped oda yoksa kaloriferin yakınına koy oda yoksa etrafını sar ama tüpün ağzını sarmamaya dikkat et içeri hava girsin
Şuan test tüpüm yok 2güne gelecek ne yapabilirimTest tüpü setup'ını oluştur nemini o kendi ayarlar sıcaklıkta yazın oda sıcaklığı kılın kış uykusu yada ısıtıcı ped oda yoksa kaloriferin yakınına koy oda yoksa etrafını sar ama tüpün ağzını sarmamaya dikkat et içeri hava girsin
eğer 2 güne gelecek ise küçük bi kutu içerisine pamuk nemlendirerek beraber koyabilirsiniz kürdan kutusu gibi, plastik olursa daha iyi olur(kağıt ve kartondan yani) onuda bir dolaba koyabilirsiniz ışık ve titreşimi önlemek içinŞuan test tüpüm yok 2güne gelecek ne yapabilirim
ve şuan farkettim sanırım öyle yapmışsınız zaten ama o tohumları alsanız daha iyi olur yani gereksiz şuanda yemeyecektir zaten sizin fikriniz yinede
Kontrol etmeyebilirsiniz. Kendi haline bırakınTeşekkürler son bir sorum var benim karınca çok stresli galiba ne yapabilirim