teşşekkürlee evde bakılabilir mi yoksa salacağımLycosidae familyasından bir tür. Cinsiyeti dişi diye tahmin ediyorum.
Bakabilirsin. Ama aldığın yeri taklit eden bir teraryum yapmanı öneririm.teşşekkürlee evde bakılabilir mi yoksa salacağım
tamamdır teşekkürler iyi akşamlarBakabilirsin. Ama aldığın yeri taklit eden bir teraryum yapmanı öneririm.
boyutu ne kadar olur bi bilginiz var mıBakabilirsin. Ama aldığın yeri taklit eden bir teraryum yapmanı öneririm.
Amacınıza göre değişir, mesela ağ yapmasını falan istiyorsanız salın. Çok hızlıdır eve kaçabilir. Benim kurt örümceği beslemişliğim var pek zevk vermiyor sadece avlanma anı güzel oluyor.teşşekkürlee evde bakılabilir mi yoksa salacağım
bende bi deneyeyim boyutları ne kadar oluyorAmacınıza göre değişir, mesela ağ yapmasını falan istiyorsanız salın. Çok hızlıdır eve kaçabilir. Benim kurt örümceği beslemişliğim var pek zevk vermiyor sadece avlanma anı güzel oluyor.
Fotoğraftaki gibi kalır belki çok az daha büyür.bende bi deneyeyim boyutları ne kadar oluyor
tamamdır teşşekkür ederim iyi akşamlarFotoğraftaki gibi kalır belki çok az daha büyür.