Cinsi nedir, cins hakkında bilgi verir misiniz?

aniltaha

Yumurta
Üye
IMG_20220223_135748.jpg
hobide daha cok yeniyim bu gun yolda gezerken gozumun onunde yere kondu ve kosarak yer ariyo gibiydi bende yakaladim hemen ama emin degilim kralice olup olmadigindan veya dollenip dollenmediginden ayni zamanda turundende emin degilim yardimci olursaniz sevinirim

Azoreal

Larva
Üye
Messor prensi dikkatli bakarsan kafası çok küçük ve antenleri düz bu da prens olduğunu gösteriyor

Azoreal

Larva
Üye
anladim dogaya saliyorum o zaman uzuldum
Üzülmeyin kraliçe olsaydı da zaten büyük ihtimalle çiftleşmemiş olacaktı çünkü uçuşlar daha başlamadı biraz daha bekleyin martın sonunda havalar iyice ısındıktan sonra kraliçe bulma şansınız daha fazla

WhirlErt

Yumurta
Üye
Uçuş gerçekleşmemiş kanatları birleşik duruyor gibi ama kanatları ayrı bir şekilde bulursan, uçuş gerçekleşmiş olabilir o bölgede, bir erkek boşuna uçmaz arkadaşlar. Bir şekilde yere konan bir erkek bulursanız mutlaka çevrede bir kraliçe de vardır. Ayrıca illa Mart'ta olmak zorunda değil, nadir de olsa erken uçuşlar da söz konusu oluyor.

Azoreal

Larva
Üye
Uçuş gerçekleşmemiş kanatları birleşik duruyor gibi ama kanatları ayrı bir şekilde bulursan, uçuş gerçekleşmiş olabilir o bölgede, bir erkek boşuna uçmaz arkadaşlar. Bir şekilde yere konan bir erkek bulursanız mutlaka çevrede bir kraliçe de vardır. Ayrıca illa Mart'ta olmak zorunda değil, nadir de olsa erken uçuşlar da söz konusu oluyor
Tabiki istisnai durumlar söz konusu olabilir ama genele göre değerlendirme yapmak daha makul