Cinsi ne ?

Borgut

Yumurta
Üye
Yıllardır videoları takip ederim hep bu hobiye girmek istiyordum sanırım ilk kraliçemi buldum hemen test tüpü edinip bir yaşam alanı yaptım yardımcı olur musunuz31A09657-23E8-4D76-8E3E-C245CD882E88.jpeg 32CFE7B3-2515-4B64-A841-3DC37CB728DD.jpeg

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Messor prensesi

celilcem

Nanitik
Üye
uçuş yaptıktan sonra bulduğumu düşünüyorum kanatlarından da belli oluyor zaten yani merak ettiğim yavruları olacak mı
Uzun bir süre karanlık sessiz titreşim olmayan karanlık bir yere koyun yumurtlama yapar diye düşünüyorum ama messor kraliçesi kışın geldiğini için yumurtlama yapmaya bilir

Borgut

Yumurta
Üye
Uzun bir süre karanlık sessiz titreşim olmayan karanlık bir yere koyun yumurtlama yapar diye düşünüyorum ama messor kraliçesi kışın geldiğini için yumurtlama yapmaya bilir
Oda sıcaklığında tutuyorum sanırım 25 derece falan karanlık bir ortam da ayarladım

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
uçuş yaptıktan sonra bulduğumu düşünüyorum kanatlarından da belli oluyor zaten yani merak ettiğim yavruları olacak mı
Hayır bu ayrım kanatların açısından, kırılganlığından yapılmaz. Karanlık bir yerde tutun 1 hafta kadar. Kanatlarını döküp yumurtlarsa döllenmiştir(istisnai durumlar olabilir)

celilcem

Nanitik
Üye
Hayır bu ayrım kanatların açısından, kırılganlığından yapılmaz. Karanlık bir yerde tutun 1 hafta kadar. Kanatlarını döküp yumurtlarsa döllenmiştir(istisnai durumlar olabilir)
Hocam bir sorum var kanatları olmayan her kraliçe yumurtlar mı

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Döllenmeyip kanatlarını dökenler oluyor ama çoğu döllenmiş oluyor
Döllenmeden kanat döken bir kraliçenin olucağını sanmıyorum dış etkenlerden dolayı kanatların kopmuş olma ihtimali daha yüksek eğer kanatsız bir kraliçe döllenmemişse

Hmmhalil

Larva
Üye
Döllenmeden kanat döken bir kraliçenin olucağını sanmıyorum dış etkenlerden dolayı kanatların kopmuş olma ihtimali daha yüksek eğer kanatsız bir kraliçe döllenmemişse
ondan hariç kolonide kanatlarını döküp işçi gibi çalışan prensesler vardı tapinomalarda