uçuş yaptıktan sonra bulduğumu düşünüyorum kanatlarından da belli oluyor zaten yani merak ettiğim yavruları olacak mıMessor prensesi
Uzun bir süre karanlık sessiz titreşim olmayan karanlık bir yere koyun yumurtlama yapar diye düşünüyorum ama messor kraliçesi kışın geldiğini için yumurtlama yapmaya biliruçuş yaptıktan sonra bulduğumu düşünüyorum kanatlarından da belli oluyor zaten yani merak ettiğim yavruları olacak mı
Oda sıcaklığında tutuyorum sanırım 25 derece falan karanlık bir ortam da ayarladımUzun bir süre karanlık sessiz titreşim olmayan karanlık bir yere koyun yumurtlama yapar diye düşünüyorum ama messor kraliçesi kışın geldiğini için yumurtlama yapmaya bilir
Hayır bu ayrım kanatların açısından, kırılganlığından yapılmaz. Karanlık bir yerde tutun 1 hafta kadar. Kanatlarını döküp yumurtlarsa döllenmiştir(istisnai durumlar olabilir)uçuş yaptıktan sonra bulduğumu düşünüyorum kanatlarından da belli oluyor zaten yani merak ettiğim yavruları olacak mı
Hocam bir sorum var kanatları olmayan her kraliçe yumurtlar mıHayır bu ayrım kanatların açısından, kırılganlığından yapılmaz. Karanlık bir yerde tutun 1 hafta kadar. Kanatlarını döküp yumurtlarsa döllenmiştir(istisnai durumlar olabilir)
Döllenmeyip kanatlarını dökenler oluyor ama çoğu döllenmiş oluyorHocam bir sorum var kanatları olmayan her kraliçe yumurtlar mı
Döllenmeden kanat döken bir kraliçenin olucağını sanmıyorum dış etkenlerden dolayı kanatların kopmuş olma ihtimali daha yüksek eğer kanatsız bir kraliçe döllenmemişseDöllenmeyip kanatlarını dökenler oluyor ama çoğu döllenmiş oluyor
ondan hariç kolonide kanatlarını döküp işçi gibi çalışan prensesler vardı tapinomalardaDöllenmeden kanat döken bir kraliçenin olucağını sanmıyorum dış etkenlerden dolayı kanatların kopmuş olma ihtimali daha yüksek eğer kanatsız bir kraliçe döllenmemişse
Bilmiyorum ben hiç görmedim baya garipmişondan hariç kolonide kanatlarını döküp işçi gibi çalışan prensesler vardı tapinomalarda
Bende var bitane kraliçe yuvadan almıştım aldığımda kanatları vardı döktüBilmiyorum ben hiç görmedim baya garipmiş