Q qWassen Yumurta Üye Katılım 6 Ağu 2022 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 6 Ağu 2022 #1 Kraliçemin türünü pheidole olduğunu biliyorum ama cinsi ne bilmiyorum. Pallidula olduğunu düşünüyorum.
Kraliçemin türünü pheidole olduğunu biliyorum ama cinsi ne bilmiyorum. Pallidula olduğunu düşünüyorum.
Çözüm PRS.macro 6 Ağu 2022 Kraliçenin cinsinin Pheidole olduğunu biliyorsun ama türünü bilmiyorsun. Ne yazık ki bu görseller ile de tür bilgisi vermek mümkün değil.
Kraliçenin cinsinin Pheidole olduğunu biliyorsun ama türünü bilmiyorsun. Ne yazık ki bu görseller ile de tür bilgisi vermek mümkün değil.
PRS.macro Süper Koloni İlklerden Deneyimli Hobici Tespit Uzmanı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 3,495 Çözümler 434 Tepkime puanı 4,449 6 Ağu 2022 #2 Kraliçenin cinsinin Pheidole olduğunu biliyorsun ama türünü bilmiyorsun. Ne yazık ki bu görseller ile de tür bilgisi vermek mümkün değil. Oyla 5 Downvote Çözüm
Kraliçenin cinsinin Pheidole olduğunu biliyorsun ama türünü bilmiyorsun. Ne yazık ki bu görseller ile de tür bilgisi vermek mümkün değil.