Tür tahminiCrematogaster sp. prensesi.
Yazın uçuyor cremalarBildiğim kadarıyla crematogaster türleri en azından Türkiye çapında sonbaharda uçarlar. Bu nedenle camponotus lateralis olduğunu düşünüyorum. Yanlışsam kusura bakmayın.
Haklısınız, ama yazın uçan crematogaster loretti var ve kafa yapısı benzemiyor.Yazın uçuyor cremalar
hangi tür bende bilmiyorum belki kayıtlarda bile yoktur antwikide kraliçenin görselleri olmadığı için kendim bulamadım içşisinde görmediğim için buraya atmaya karar verdimHaklısınız, ama yazın uçan crematogaster loretti var ve kafa yapısı benzemiyor.
Crematogaster cinsi hocamBildiğim kadarıyla crematogaster türleri en azından Türkiye çapında sonbaharda uçarlar. Bu nedenle camponotus lateralis olduğunu düşünüyorum. Yanlışsam kusura bakmayın.
Tür kesin bilinmesede bi tür tahmini gelirmi renklere bakılarak genelde yaygın cremaların hepsine baktığımda kırmızı renkler görüyorum kafasında abdomeninde felan bu simsiyahCrematogaster cinsi hocam
Video atabilirim kraliçe çiftleşmediği için almadım dc üzerinden veya whatsaptan daha kaliteli video ve fotoğraflar atabilirmKraliçenizin cinsi bence Monomorium. Daha net fotoğraflar atarsanız onaylayabilirim ve türlerin uçuşlarını kaydettiğimiz konuda da paylaşım yaparsınız. Güzel olur.
Karınca Çiftliğim Discord sunucusundan atabilirsiniz. Discord linki ana sayfada mevcut.Video atabilirim kraliçe çiftleşmediği için almadım dc üzerinden veya whatsaptan daha kaliteli video ve fotoğraflar atabilirm