Fazla büyük değil mi işçiler hocamKesinlikle Pheidole kraliçesi bu
Fotoğrafın yakınlaştırılma açısından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Kraliçe çünkü pheidole kraliçesiFazla büyük değil mi işçiler hocam
Büyük ihtimalle arkadaş resmi atarken net çıksın diye yakınlaştırma vs. yaptı. Kraliçe ve işçi boyutunu kıyaslarsan aslında o kadar da büyük değillerGerçekten Pheidole kraliçesi renkler falan da. Çok büyük duruyor Pheidole için. Peki Pheidole olsun.![]()
Aksine tetralardan daha küçük yarısı kadar felan ahhahaha şuan çok mutluyum pheidolem var benimde dikkatimi çeken kraliçenin çenesiydi pek Tetraya benzemiyo ondan attım öğrenmiş oldumGerçekten Pheidole kraliçesi renkler falan da. Çok büyük duruyor Pheidole için. Peki Pheidole olsun.![]()
Hmm o zaman evet Pheidole. Ben dediğim gibi büyük durduğu için Tetramorium demiştim. Hayırlı olsunn.Aksine tetralardan daha küçük yarısı kadar felan ahhahaha şuan çok mutluyum pheidolem var benimde dikkatimi çeken kraliçenin çenesiydi pek Tetraya benzemiyo ondan attım öğrenmiş oldum
Teşekkürler. Fotoğrafın azizliğiHmm o zaman evet Pheidole. Ben dediğim gibi büyük durduğu için Tetramorium demiştim. Hayırlı olsunn.![]()
Fotoğraflarda pamukta kırmızılılar var gozukuyor bi kontrol edin bence pamuğuTetramorium olduğunu düşünüyorum ama sanki farklı cins gibi duruyor hem kraliçesi ve işçileri diğer tetramdan biraz farklı duruyor