Ben salmanızı öneririm. Örümcek beslemek istiyorsanız tarantula alabilirsiniz. Facebook gruplarında kolaylıkla bulabilirsiniz. İllaki besleyeceğim diyorsanız yabancı YouTube kanallarından "Wolf spider care" diye aratıp videolar bulabilirsiniz.Teşekkür ederim. Wc ye uygun bir familya mı genel olarak? Yani teraryumda besleyebilir miyim? Eğer besleyebilirsem nasıl beslenir?
Şanlıurfa, ayrıca fotoların çok kötü olduğunu biliyorum ama daha fazlası olmuyor maalesef.Sparassidae Philodromidae veya Selenopidae(Bunun bir türü var) ailesinden gibi duruyor.Lycosidae ailesindemiş gibi gelmedi bana.Fotoğraflar net olmadığı için bir şey söylemiyorum.Konum tam olarak neresi? @Ertugrulmustuluk09
Sorun değil dediğim gibi Lycosidae olduğunu düşünmüyorum.Bacakları fazla uzun.Şanlıurfa, ayrıca fotoların çok kötü olduğunu biliyorum ama daha fazlası olmuyor maalesef.
Muhtemelen Huntsmanlerden olabilir gerek bacak uzunluğu gerekse gövde yapısı gayet benziyor Sparassidae türlerinden muhtemelen, evde beslemeye gelirsek çok önermem en ufak fırsatta kaçmaya çalışacaktır.Fotoğraf kalitesi kötü biliyorum ama daha iyisi olmuyor maalesef. Familya mümkünse cins/tür tespiti yapılabilir mi?