İşçilerin acidipore kontrolünü yapın, acidipore varsa lasius/tapinoma olasılıklarından tapinomayı elemiş olursunuz. Üstelik lasius ya da tapinoma olacak diye bir şey de yok sanırım. Aynı zamanda işçi eklemesi yapacaksanız bile türünü de bilmeniz gerekiyor. İşçi eklemesi biraz çetrefilli bence.Lasius olduğu kesinleşirse işçi eklemesi yapacağım, o yüzden önemli şu konu biraz benim için. İsterseniz daha iyi fotoğraflar atmaya çalışırım ama telefonuma güvenmiyorum çok.
Parazitik bir tur, konu tartisildi.İşçilerin acidipore kontrolünü yapın, acidipore varsa lasius/tapinoma olasılıklarından tapinomayı elemiş olursunuz. Üstelik lasius ya da tapinoma olacak diye bir şey de yok sanırım. Aynı zamanda işçi eklemesi yapacaksanız bile türünü de bilmeniz gerekiyor. İşçi eklemesi biraz çetrefilli bence.
Ne tartışıldı? Göremiyorum yanıtlarda.Parazitik bir tur, konu tartisildi.
Discord da, parazitik bir lasius kralicesi. Ve lasius iscisi eklicek arkadas.Ne tartışıldı? Göremiyorum yanıtlarda.
🥲 umutluydum oysaki ama mevzu karışıyor iyiceNylanderia'nın neyi eksik?:d
Dediğim gibi elbette farklı cinsler de olabilir, sadece tapinoma ve lasius ayrımı yapmiyoruz sonuçta.Nylanderia'nın neyi eksik?:d
Ha anladım. Kusura bakmayın.Discord da, parazitik bir lasius kralicesi. Ve lasius iscisi eklicek arkadas.
Biraz sordurdum hocam. Mesosoma şeklinin Nylanderia’ya benzemediği cevabını aldım. Lasius olduğuna emin olduğunu söyledi arkadaş.Nylanderia'nın neyi eksik?:d