Şu anda evin yanında uçuş var ama daha yerde geziniyorlar, tahmini ne zamana uçarlar?
H Hakkıı Yumurta Üye Katılım 26 May 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 2 4 May 2023 #1 Şu anda evin yanında uçuş var ama daha yerde geziniyorlar, tahmini ne zamana uçarlar?
O Onur Minör Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 360 Çözümler 33 Tepkime puanı 125 4 May 2023 #2 Uçuş yapan cinsten baska bir koloni daha bulmaya çalışın.ve uçuşun olduğu bölgenin oraları arayın. Ben hep böyle buluyorum kraliçeleri.
Uçuş yapan cinsten baska bir koloni daha bulmaya çalışın.ve uçuşun olduğu bölgenin oraları arayın. Ben hep böyle buluyorum kraliçeleri.
SeeLiCos Yumurta Üye Katılım 19 May 2022 Mesajlar 176 Çözümler 13 Tepkime puanı 46 4 May 2023 #3 Hakkıı' Alıntı: Şu anda evin yanında uçuş var ama daha yerde geziniyorlar, tahmini ne zamana uçarlar? Genişletmek için tıkla ... Hangi cins?
Hakkıı' Alıntı: Şu anda evin yanında uçuş var ama daha yerde geziniyorlar, tahmini ne zamana uçarlar? Genişletmek için tıkla ... Hangi cins?
PRS.macro Süper Koloni Moderatör Yardımsever İlklerden Forum Delisi Deneyimli Hobici Tespit Uzmanı Rehberkolik Makro Fotoğrafçı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 4,034 Çözümler 681 Tepkime puanı 6,926 4 May 2023 #4 Yerde geziniyorlarsa uçmuşlardır zaten. Koloni ağzında duruyorlarsa uçmamışladır.