madarayla hashiramaya dönerlerİki koloniyi bir outworlde bağlarsak sonuçları ne olur?
Elimde "koloni" denebilecek kadar fazla birey olursa ikisini tek bir alana bağlarım günlük açar notları oraya geçiririmDenemek isteyen gönüllü varmı acaba
Harbiden ne oluyo merak ettim tahminim aynı türse sorun olmaz yarın kız isticek leri için yada damat geleceği için yemekleri biterse işler değişebilirİki koloniyi bir outworlde bağlarsak sonuçları ne olur?
Benimde aynı şekilde iki messor kolonim var ama yeterince işçileri yok birinin 50 işçisi var birinin daha sadece yumurtalarıElimde "koloni" denebilecek kadar fazla birey olursa ikisini tek bir alana bağlarım günlük açar notları oraya geçiririm
Bende 6 tane kraliçe var ama daha hiçbirinde işçi yok işler sıfırdan başlıyor bu sezon benim sezonum olacak😈Benimde aynı şekilde iki messor kolonim var ama yeterince işçileri yok birinin 50 işçisi var birinin daha sadece yumurtaları
Eğer ortada bir yemek olursa muhtemelen kavga ederler. Herhangi bir sebep yokken kavga edeceklerini sanmam illaki bir tehdit durumu yaşanmalı,sebepsiz saldırılar iki taraf için de zararla sonuçlanır.Harbiden ne oluyo merak ettim tahminim aynı türse sorun olmaz yarın kız isticek leri için yada damat geleceği için yemekleri biterse işler değişebilir
Fetret devri yakındır hocam 😁Bende 6 tane kraliçe var ama daha hiçbirinde işçi yok işler sıfırdan başlıyor bu sezon benim sezonum olacak😈
Bize bir I. Mehmed gerek🐺Fetret devri yakındır hocam 😁
Peki ortadaki yemek ikisinede yeticek kadarsaEğer ortada bir yemek olursa muhtemelen kavga ederler. Herhangi bir sebep yokken kavga edeceklerini sanmam illaki bir tehdit durumu yaşanmalı,sebepsiz saldırılar iki taraf için de zararla sonuçlanır.
Yetip yetmemesi değil de iki farklı koloninin karıncaları aynı yemeği koloniye bildirirse yemeğin başında kavga ederler. Farklı yemekleri yerlerse birbirlerine bulaşmazlar muhtemelen.Peki ortadaki yemek ikisinede yeticek kadarsa
İzlemek isteyeceğim türden bir savaş.İki koloniyi bir outworlde bağlarsak sonuçları ne olur?
Kesinlikle katılmıyorum. Boşu boşuna zarara gerek olmadığını düşünüyorum.Tecrübeli bir arkadaşımız denemeli ve günlük tutmalı.
İzlemek isteyeceğim türden bir savaş.
Bende iki tane messor var az iş çileri artsın beklemede kalınTecrübeli bir arkadaşımız denemeli ve günlük tutmalı.