Chromatopelma Cyaneopubescens

salihkrhn

Yumurta
Üye
Cc türü l2 bir tarantula almayı düşünüyorum numune kabında bakmaya başlıyıcam torf harici bişey koymam gereklimi başka kişilerede sordum pipet koy dedi ne kadar saglıklı bilmiyorum bende size sormaya karar verdim ayrıca şu an canlı yem olarak sadece un kurdu var un kurdu ile biraz idare edebilirmiyim hamam böcegi almayı düşünmüyorum onun yerne daha farklı tür kurt alıcam sizce mantıklımı yada hamam böcegi yerine hangi tür kurt alabilirm şimdiden teşekkürler

Astuto

Yumurta
Üye
Pipet koymanı söylemelerinin nedeni, yarı yer yarı ağaç tarantulası olması. Yani pipet koyarsan güzel olur, Bim de satılan renkliler var onlar iyidir. Canlı yem konusun da ise un kurdu ile idare edebilirsin hobiyi öğrenene kadar. Mikrolarından al kurdu. Ve rica ediyorum hobiyle ilgili genel kültürünü arttır hayvan gelene kadar. Sevindim senin adına keşke bende beslesem, beslemiyorum yasak olduğu için keşke serbest olsa. Ne kadarsa parayı basar alırım. İyi hobiler.

DanqeR

Larva
Üye
Pipet koymanı söylemelerinin nedeni, yarı yer yarı ağaç tarantulası olması. Yani pipet koyarsan güzel olur, Bim de satılan renkliler var onlar iyidir. Canlı yem konusun da ise un kurdu ile idare edebilirsin hobiyi öğrenene kadar. Mikrolarından al kurdu. Ve rica ediyorum hobiyle ilgili genel kültürünü arttır hayvan gelene kadar. Sevindim senin adına keşke bende beslesem, beslemiyorum yasak olduğu için keşke serbest olsa. Ne kadarsa parayı basar alırım. İyi hobiler.
Kurallara uymak mı istiyorsunuz ?

DanqeR

Larva
Üye
Bende alıp almamakta kararsızım sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Eğer gerçekten çok almak istiyorsanız alın fakat başka insanların özellikle komşularınız bunu bilmesine izin vermeyin şikayet ederlerse çok üzücü olur.

Jostl

Yumurta
Üye
Kimse elinizde bir adet yavru tarantula var diye sizi şikayet etmez. Genelde bu tip cezalar hobiciye değil bu işi ticarete döken insanlara yapılıyor. Baskın yiyen insanları biraz araştırırsanız hepsinde onlarca canlı olduğunu görürsünüz.

Kısacası bu açıdan içiniz rahat olsun. Kimse elinizdeki bir santimlik tarantulayı umursamaz.

DanqeR

Larva
Üye
Kimse elinizde bir adet yavru tarantula var diye sizi şikayet etmez. Genelde bu tip cezalar hobiciye değil bu işi ticarete döken insanlara yapılıyor. Baskın yiyen insanları biraz araştırırsanız hepsinde onlarca canlı olduğunu görürsünüz.

Kısacası bu açıdan içiniz rahat olsun. Kimse elinizdeki bir santimlik tarantulayı umursamaz.
Hala öylemidir bilmiyorum 2022 de hayvan başına 26 bin 390 lira cezası varmış fakat tek bir tarantuladan ceza yiyen bir kişinin haberini bulamadım daha çok yılanlardan ceza alan var.