2 gündür kraliçe arıyorum ama ne erkek nede çiftleşmemiş kraliçe bulabildim. Aramaya devam etmeli miyim?
Tamemen şansınıza kalmış bir şey, bende sürekli arıyorum fakat bu sıralar normal karınca bile zor görüyorum.2 gündür kraliçe arıyorum ama ne erkek nede çiftleşmemiş kraliçe bulabildim. Aramaya devam etmeli miyim?
Zaten büyük ihtimal ikisinide birlikte bulacaksınız ve çevreniz geniş olursa birlikte bulma ihtimaliniz artacaktır arkadaşım sayesinde 10 a yakın kraliçe bulmuştum tekte arayabilirsiniz hava şartlarına dikkat edin2 gündür kraliçe arıyorum ama ne erkek nede çiftleşmemiş kraliçe bulabildim. Aramaya devam etmeli miyim?
dün sağanak yağdı bulamadım bugün yine yağmurlu gösteriyor.Çevrede hiç erkek göremediğim için aramaktan vaz mı geçsem diye düşündümZaten büyük ihtimal ikisinide birlikte bulacaksınız ve çevreniz geniş olursa birlikte bulma ihtimaliniz artacaktır arkadaşım sayesinde 10 a yakın kraliçe bulmuştum tekte arayabilirsiniz hava şartlarına dikkat edin
# Renk spektrumunu belirlemek için RGB değerlerini HSL'ye (Hue) çevirip dalga boyunu hesaplayan bir fonksiyon yazalım.
def rgb_to_wavelength(rgb):
r, g, b = rgb
hue, _, _ = colorsys.rgb_to_hsv(r / 255.0, g / 255.0, b / 255.0)
hue_degrees = hue * 360
wavelength = 620 - (hue_degrees / 360) * (620 - 380)
return wavelength
# Verilen renk kodlarını dalga boylarına dönüştürelim
colors = {
"#160ff1": (22, 15, 241),
"#0805c4": (8, 5, 196),
"#0000f8": (0, 0, 248),
"#0000ee": (0, 0, 238),
}
wavelengths = {color: rgb_to_wavelength(rgb) for color, rgb in colors.items()}
wavelengths