Teşekkürler hocam😄, umarım yerler yemezlersede buraya yazarımHay maşallah hocam, gövdelerini yediklerini duydum.
Kolonide kaç işci var?Teşekkürler hocam😄, umarım yerler yemezlersede buraya yazarım
Koloni kaç işçili?Merhaba, köyde ormanın içinde buldum bu çekirgeyi karıncalar yerler mi?
Ekli dosyayı görüntüle 41435
Kolonide kaç işci var?
Şu an 8 tane var.Koloni kaç işçili?
Çok büyük parça atmışsınız hocam.Şuan 8 tane var
Şuan 8 tane var
Attığın çekirge büyük.Çok büyük parça atmışsınız hocam.
Çekirgedeki protein oranını bilmiyorum ama yiyeceklerini düşünüyorum.Merhaba, köyde ormanın içinde buldum bu çekirgeyi karıncalar yerler mi?
hocam bende un kurtlarım gelene kadar çekirge vereyim diye aynı bu boyutlarda çekirgeyi kesip verdim, sanctus kraliçem yemedi, ve hocam sakın bekletmeyin acayip kokuyor.Merhaba, köyde ormanın içinde buldum bu çekirgeyi karıncalar yerler mi?
Hocam en ideal boyut bana göre bayırlarda olan küçük çekirgeler, hem hızlı yerler hem yer kaplamaz.hocam bende un kurtlarım gelene kadar çekirge vereyim diye aynı bu boyutlarda çekirgeyi kesip verdim, sanctus kraliçem yemedi, ve hocam sakın bekletmeyin acayip kokuyor.
Hocam cevap için teşekkürler. Aldım cekirgeyi yemediler maalesef sadece tek bir işçi etrafında dolanıp durdu.hocam bende un kurtlarım gelene kadar çekirge vereyim diye aynı bu boyutlarda çekirgeyi kesip verdim, sanctus kraliçem yemedi, ve hocam sakın bekletmeyin acayip kokuyor.
Hocam cevap için teşekkürler, valla benim görebildiğim en küçük buydu.Hocam en ideal boyut bana göre bayırlarda olan küçük çekirgeler, hem hızlı yerler hem yer kaplamaz.
Teşekkür ederim. Maalesef yemediler.Çekirgedeki protein oranını bilmiyorum ama yiyeceklerini düşünüyorum.