Çekirge

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Çekirge beslemek zordum çok iyi sirkülasyon ve ısıtıcı lamba isterler antalye çekitgenin ısıtıcı lambalar yüzünden çiftliği yandı çekirge yerine cırcır beslemek daha kolaydır ısıtıcı ampule ihtiyaç duymazlar ve 30 derecede hızlı bir şekilde üretebilirisiniz

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Çekirge beslemek zordum çok iyi sirkülasyon ve ısıtıcı lamba isterler antalye çekitgenin ısıtıcı lambalar yüzünden çiftliği yandı çekirge yerine cırcır beslemek daha kolaydır ısıtıcı ampule ihtiyaç duymazlar ve 30 derecede hızlı bir şekilde üretebilirisiniz
Antalya çekirge de olan yangın bir aksilik, ona dayanarak bir şeyi beslememek çok saçma.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Antalya çekirge de olan yangın bir aksilik, ona dayanarak bir şeyi beslememek çok saçma.

Ben cırcıra a oran ile beslemenin zor olduğunu söyledim ışığa ihtiyaç duyuyorlar ve o aldığınız ışık kaynakları zaman içinde bozuluyor yenilerini almak gerekiyor bulunduğu ortamın hava sirkülasyonunun iyi olması gerekiyor aç bırakınca birbirlerini yiyip sonra ölüyorlar … farklı farklı dertleri var dedim

KasapCemal

Yumurta
Üye
Hakikaten yahu çiftleşmesi, yumurtlaması, yetiştirmesi falan nasıl oluyor bilen varsa aydınlatırsa çok iyi olur

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Ben cırcıra a oran ile beslemenin zor olduğunu söyledim ışığa ihtiyaç duyuyorlar ve o aldığınız ışık kaynakları zaman içinde bozuluyor yenilerini almak gerekiyor bulunduğu ortamın hava sirkülasyonunun iyi olması gerekiyor aç bırakınca birbirlerini yiyip sonra ölüyorlar … farklı farklı dertleri var dedim
Circirlarda da ayni sey gecerli, tek farki isitici gerekmesi.

The_Arthropod

Majör
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Tespit Uzmanı
Üye
Yalnızca canlı yem olarak beslendiklerini söylemek pek doğru değil. Birçok çekirge türü var dünya çapında beslenen ve bunların çoğu kendi başına pet olarak bakılıyor. Hoş, Türkiye'de şu an için satın alabileceğiniz yerli olmayan tek çekirge türü (çekirgeden kastın Gryllidae familyasını kapsamadığını varsayarsak, her ne kadar bu aralar ülkede cırcır satan bir şahış olmasa da) olan Locusta migratoria bu çoğunlukta değil.

Son düzenleme: