Çekirge beslemek mümkün mü? Nasıl başlanır?
Genelde canlı yem olarak besliyorlar öyle tek besleniceğini sanmıyorum.Çekirge beslemek mümkün mü? Nasıl başlanır?
Canlı yem için besleyince de beslemiş olmuyorlar mı ? Canlı yem olarak kullanan varsa anlatabilir benceGenelde canlı yem olarak besliyorlar öyle tek besleniceğini sanmıyorum.
Cümleyi biraz yanlış kurmuşum bir tek çekirge beslemekten bahsettim. Genelde çift olarak satılıyolar.Canlı yem için besleyince de beslemiş olmuyorlar mı ? Canlı yem olarak kullanan varsa anlatabilir bence
Genelde canlı yem olarak besliyorlar öyle tek besleniceğini sanmıyorum.
Peki mantis nasıl beslenir, nasıl bulunur?Canlı yem için besleyince de beslemiş olmuyorlar mı ? Canlı yem olarak kullanan varsa anlatabilir bence
Antalya çekirge de olan yangın bir aksilik, ona dayanarak bir şeyi beslememek çok saçma.Çekirge beslemek zordum çok iyi sirkülasyon ve ısıtıcı lamba isterler antalye çekitgenin ısıtıcı lambalar yüzünden çiftliği yandı çekirge yerine cırcır beslemek daha kolaydır ısıtıcı ampule ihtiyaç duymazlar ve 30 derecede hızlı bir şekilde üretebilirisiniz
Antalya çekirge de olan yangın bir aksilik, ona dayanarak bir şeyi beslememek çok saçma.
Circirlarda da ayni sey gecerli, tek farki isitici gerekmesi.Ben cırcıra a oran ile beslemenin zor olduğunu söyledim ışığa ihtiyaç duyuyorlar ve o aldığınız ışık kaynakları zaman içinde bozuluyor yenilerini almak gerekiyor bulunduğu ortamın hava sirkülasyonunun iyi olması gerekiyor aç bırakınca birbirlerini yiyip sonra ölüyorlar … farklı farklı dertleri var dedim