Karıncaları çekebileceğim günlük hayattada kullanabileceğim 3000 tl civarı fotoğraf makinesi lazım önerebileceğiniz bir şey var mı
Fotoğraf,kamera işleri hakkında pek bilgim yok .
Önerebileceğiniz var mı marka ya da setEğer telefon kameranız çok kötü değilse, 1500-2000TL civarında çok güzel telefon lensleri bulabilirsiniz. Ancak o kadar kalite istemezseniz internet satış sitelerinde küçük makro lens kiti satanlar var 150-200Tl ye
Hocam istediğin verimi alabiliyor musun birde varsa bunla çektiğin fotoğraf atabilir misinMarka olarak apexel'i önerebilirim bende kullanıyorum 100mm modelini. Aşağıdaki görseldeki lens. Kendi sitelerine girerseniz zaten daha farklı modellerde görürsünüz. Ben genelde bu lensi doğada açık alanda kullanıyorum evde yüksek ışık gerektiriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 73161
İstediğim verimi alıyorum evet, bir kaç fotoğraf atayım yakın tarihte çektiklerimdenHocam istediğin verimi alabiliyor musun birde varsa bunla çektiğin fotoğraf atabilir misin
Elinize sağlık güzel kareler,lensi nereden alabilirim kendi sitesinde yurtdışından geliyor sanırımİstediğim verimi alıyorum evet, bir kaç fotoğraf atayım yakın tarihte çektiklerimden
yani ben önceden çin sitelerinden ucuza almıştım ama yeni yasalardan dolayı yurt dışından getirebilir misiniz bilmiyorum. Amazon gibi sitelere bakabilirsiniz belki oralarda vardır. Yada kendi sitesi nereden gönderiyor bilmiyorum ama belki Türkiyede depoları vardır araştırısanız bulabilirsiniz belkiElinize sağlık güzel kareler,lensi nereden alabilirim kendi sitesinde yurtdışından geliyor sanırım
Kendi sitesi vergi+kargo ücretini çok alıyor.yani ben önceden çin sitelerinden ucuza almıştım ama yeni yasalardan dolayı yurt dışından getirebilir misiniz bilmiyorum. Amazon gibi sitelere bakabilirsiniz belki oralarda vardır. Yada kendi sitesi nereden gönderiyor bilmiyorum ama belki Türkiyede depoları vardır araştırısanız bulabilirsiniz belki
vergi evet çok alıyor haklısınız, türkiyede bulabileceğiniz neresi var bilmiyorum maalesefKendi sitesi vergi+kargo ücretini çok alıyor.
Türkiyede bulabilir miyim bilmiyorum
ikinci el bunu buldum alınır mı hocamvergi evet çok alıyor haklısınız, türkiyede bulabileceğiniz neresi var bilmiyorum maalesef