Cataglyphis

EtYiyenMasumKeçi

Pupa
Üye
Merhabalar geçen arkadaşımın bulduğu kraliçeden bende buldum. Arkadaşım outworlde bağlayıp işçi eklemeyi denemişti (yumurta alamadı). O konuya gelen yorumlarda outworlde gerek olmadığını okudum. Bende outworlde bağlamadan denemeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir sizce outworlde bağlamalı mıyım?3a81d31b-5fdb-4516-b6f8-001fe430ddc3.jpgcb59de3d-9f6b-4daf-af1f-c0aaa9992650.jpg

Nazmiefe

Pupa
Üye
Bağlamak zorunlu değil zaten işci bile eklemenize gerek yok çok istiyorsanız 1 tane yeterli olur. Outworld bana göre tüpten daha verimsiz. Tüpe göre tabiki temizlik konusunda iyi ama gelişme konusunda (bana göre) tüp daha verimli. Tüpe az bir şey kum çakıl koymayı unutmayım kaynatıp koyun yoksa mite oluşabilir.

EtYiyenMasumKeçi

Pupa
Üye
Bağlamak zorunlu değil zaten işci bile eklemenize gerek yok çok istiyorsanız 1 tane yeterli olur. Outworld bana göre tüpten daha verimsiz. Tüpe göre tabiki temizlik konusunda iyi ama gelişme konusunda (bana göre) tüp daha verimli. Tüpe az bir şey kum çakıl koymayı unutmayım kaynatıp koyun yoksa mite oluşabilir.
Teşekkürler, o zaman biraz kum ya da çakıl ekleyip bu şekilde besleme yapacağım. Başka yapmam gereken bir şey var mıdır hocam.