formikaryum mu vardı? tam anlayamadım.Güncelleme formikaryumdan kraliçe ve işçiyi aldım şuan kontrol ettiğimde kraliçe 4-5 adet falan yumurta bırakmış yumurtlama sayısı arttıktan sonra tekrardan formikaryuma aktaracağım böylesi daha iyi strese girdi galiba
Hazırladığım alandan bahsediyorum oradan tüpe aldım laranlıkve ısısı güzel bir kutuda muhafaza ediyorumformikaryum mu vardı? tam anlayamadım.
Hazırladığım alana ise başka bir kraliçe karınca yerleştirdim aynı cins fakat bu yumurtladığı için yarın doğaya salmayı düşünüyorumformikaryum mu vardı? tam anlayamadım.
Outworldden almayın hocam, cataglyphisler doğalarında ilk işçilerini çıkartana kadar çöpçülük veya avcılık yapar. Gezecek alan vermezseniz ve güneşi taklit edecek bir kurulum yapmazsanız sağlıklı bir gelişim bekleyemezsiniz. Yumurtlamış olmasına güvenmeyin.Hazırladığım alandan bahsediyorum oradan tüpe aldım laranlıkve ısısı güzel bir kutuda muhafaza ediyorum
Hazırladığım alana ise başka bir kraliçe karınca yerleştirdim aynı cins fakat bu yumurtladığı için yarın doğaya salmayı düşünüyorum
Her şeyi deneyerek göreceğizOutworldden almayın hocam, cataglyphisler doğalarında ilk işçilerini çıkartana kadar çöpçülük veya avcılık yapar. Gezecek alan vermezseniz ve güneşi taklit edecek bir kurulum yapmazsanız sağlıklı bir gelişim bekleyemezsiniz. Yumurtlamış olmasına güvenmeyin.