Türünü bilen yada klasik Cataglyphis kurulumu mu yapılıyor?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cataglyphis cinsi dişi alate.Türünü bilen yada klasik Cataglyphis kurulumu mu yapılıyor?
Cataglyphis cinsi dişi alate.Türünü bilen yada klasik Cataglyphis kurulumu mu yapılıyor?
İşçisini kesti ama ilk yumurtalarını aldım tek kanatlı.İşçi eklemesi yaptım abdomen temizliyor.
Reis daha küçük bir işçi koymayı deneyebilirsin işçiden işçiye farklılık gösterebilir biri köleliğe yakınken diğeri yatkın olmayabilir olabildiğince küçük olan işçiyi al ayrıca renk benzerliğine dikkat et. Ayrıca diğer kanadı işçi koparmış olabilir.İşçisini kesti ama ilk yumurtalarını aldım tek kanatlı.
Yok işçiyi ilk geceden kesti direk daha, en küçüğünü koymuştum ama olmadı. kanadını dün döktü 9 günde aldım yumurta salmadım inatla. Fazlada bakmadım kapalı balkon köşesinde duruyordu. Çok hızlı, daha hızlı karınca görmedim zarar vermeden yakalamak çok zor üstüne bir avuş pamuk koyup yakaladım bunuda zaten. cataglyphis cursor olduğunu düşünüyorum.Reis daha küçük bir işçi koymayı deneyebilirsin işçiden işçiye farklılık gösterebilir biri köleliğe yakınken diğeri yatkın olmayabilir olabildiğince küçük olan işçiyi al ayrıca renk benzerliğine dikkat et. Ayrıca diğer kanadı işçi koparmış olabilir.
Cataglyphis cursor türkiyede bulunmuyor hocam. Çok yüksek ihtimalle Cataglyphis Aenescens türünden. İşçiyi öldürmesi önemli değil yumurta almamız daha önemli hayırlı olsun. 😊Yok işçiyi ilk geceden kesti direk daha, en küçüğünü koymuştum ama olmadı. kanadını dün döktü 9 günde aldım yumurta salmadım inatla. Fazlada bakmadım kapalı balkon köşesinde duruyordu. Çok hızlı, daha hızlı karınca görmedim zarar vermeden yakalamak çok zor üstüne bir avuş pamuk koyup yakaladım bunuda zaten. cataglyphis cursor olduğunu düşünüyorum.
Dediğiniz gibi önemli olan yumurta almak sağolun. Direk tüp kurulumunda şuan değiştirmeye gerek varmıdır gemiş alan? İşçi çıkana kadar bekleyimmi karar veremedim.Cataglyphis cursor türkiyede bulunmuyor hocam. Çok yüksek ihtimalle Cataglyphis Aenescens türünden. İşçiyi öldürmesi önemli değil yumurta almamız daha önemli hayırlı olsun. 😊
Outworld bağlarsanız çok daha iyi olur.Dediğiniz gibi önemli olan yumurta almak sağolun. Direk tüp kurulumunda şuan değiştirmeye gerek varmıdır gemiş alan? İşçi çıkana kadar bekleyimmi karar veremedim.