![IMG_20220622_154854.jpg IMG_20220622_154854.jpg](https://karincaciftligim.com/data/attachments/10/10155-87b031d2c8c0507279a17b778f271092.jpg)
sürekli olarsak tüpten çıkartıp güneşin altında bekletirsen yumurtlamayı geç ölebilirde stresten. tüpe cover geçir ve outworlde bağla outworlde proteini sekerli suyunu koy o kendisi halledecektir zaten koloni kurması zor bi tür
tüpe girmemesnin sebebi kendisi beslemesi lazım sen tüpü bağla outworlde o outworlde dolaşıp tek güveli yeri tüp olduğunu anlıcakEkli dosyayı görüntüle 10156outworld şu şekilde sabahları balkon güneş alıyor. Bal, yem, su var tüp koymadım çünkü kendiai girmiyor toprağı kazıp altına giriyor. Kendiaine 2 tane yuva yaptı bile.
Tamamdır efendim.tüpün içinde su koy hemen dışında var. Su koyamadım çünkü tüp biraz küçüktüpe girmemesnin sebebi kendisi beslemesi lazım sen tüpü bağla outworlde o outworlde dolaşıp tek güveli yeri tüp olduğunu anlıcak
bu şekilde yumurtlaması imkansızEkli dosyayı görüntüle 10156outworld şu şekilde sabahları balkon güneş alıyor. Bal, yem, su var tüp koymadım çünkü kendiai girmiyor toprağı kazıp altına giriyor. Kendiaine 2 tane yuva yaptı bile.
Yüce Rabbim izin verirse yumurtlarbu şekilde yumurtlaması imkansız
Bol bol dua et o zaman. Doğru yöntemi arkadaşımız söylemiş sana boşuna kraliçene bişey olmasın.Sonra vicdan azabı yaşayabilirsinYüce Rabbim izin verirse yumurtlar
Başka bir işçi eklersem kolayca kaçarlar bu yüzden az önce outworldün toprağını her yere yaydım sonra yem ve su için olan yerleri düzenledim tüp ekledim ve dışına bal, su koydum. Sabahları 1 veya 2 saat güneş alıyor zatenen önericeğim yöntem tüpte beklet biraz sonrasında yanında işçi ekleyip kendi hallerine bırak bir iki gün sonra ince kum olan outworld bağla tüpe güneş ve ya ışık kaynağı altında olsun outworld sıcak olsun fakat tüpe gelmesin güneş ışığı ve ya kullanacağınız ışık bu outworlde yemler koyarak besleyin fakat önce düzgün bir tüp setupu yapman lazım bu şekilde olmaz ölür gider
su tüpte olsun klasik setup ve işçi eklersen iyi olur zaten üstü açıksa kaçmamaları için bariyer lazım kraliçe tek başına da kaçabiirBaşka bir işçi eklersem kolayca kaçarlar bu yüzden az önce outworldün toprağını her yere yaydım sonra yem ve su için olan yerleri düzenledim tüp ekledim ve dışına bal, su koydum. Sabahları 1 veya 2 saat güneş alıyor zaten
1 tane işçi ekledim fakat setup ne bilmiyorum. Üstü açık hiçbiri kaçamıyor 2 gündür sıkıntı yok. Elimde tüp olmadığı için bir şekilde ayarlama yapacağımsu tüpte olsun klasik setup ve işçi eklersen iyi olur zaten üstü açıksa kaçmamaları için bariyer lazım kraliçe tek başına da kaçabiir