Tamamdır teşekkürlerCataglyphis livida kraliçesi ilk işçiye kadar yem vermelisiniz. Protein tozunu kuru yiyeceklerini sanmıyorum şekerli suyla karıştırırsaniz tüketebilirler
İşçi bulmanız önemli, kendi tecrübemle söyleyebilirim ki bu türe işçi eklemek yumurta alımınızı sağlayacaktır. Yemek vermeye yumurtalarınız larva aşamasına geçtikten sonra başlamanız lazım. Ayrıca tüpün su kısmındaki pamuğu biraz sulu bırakmanızı tavsiye ederim. Protein tozu vermenizi de tavsiye etmem. Protein zehirlenmesi yaşayabilirler.Merhaba kraliçeyi yeni buldum daha yumurtası yok işçisi yok yemek vermelimiyim bu evrede bide karıncalar protein tozu yermi acaba merak ettim teşekkürler
Tamamdır teşekkürlerİşçi bulmanız önemli, kendi tecrübemle söyleyebilirim ki bu türe işçi eklemek yumurta alımınızı sağlayacaktır. Yemek vermeye yumurtalarınız larva aşamasına geçtikten sonra başlamanız lazım. Ayrıca tüpün su kısmındaki pamuğu biraz sulu bırakmanızı tavsiye ederim. Protein tozu vermenizi de tavsiye etmem. Protein zehirlenmesi yaşayabilirler.