Tüp çok buğu yapmış acaba neyle kapatıyorsunuz pamukla kapatmanız da fayda var yoksa kraliçeniz havasızlıktan ölebilir.Ekli dosyayı görüntüle 9170Ekli dosyayı görüntüle 9171Ekli dosyayı görüntüle 9172
Arkadaşlar bu arkadaşın cinsini Cataglyphis Livida olarak düşünüyorum sizce ne ve kraliçe mi?
Elazığ. 🙃Çok sevdiğim bir tür ve aceba nerde yaşıyorsunuz?
Ben muğlada bulmuştum lividaya benzer ama değil cataglyphis viaticoides bulmuştum lividadan farkı abdomeni siyah.Çok sevdiğim bir tür ve aceba nerde yaşıyorsunuz?
Marmara bölgesinde varmı aceba livida ben 2 yıldır ilgileniyorum ama bulamadımBen muğlada bulmuştum lividaya benzer ama değil cataglyphis viaticoides bulmuştum lividadan farkı abdomeni siyah.
O sıcaktan dırTüp çok buğu yapmış acaba neyle kapatıyorsunuz pamukla kapatmanız da fayda var yoksa kraliçeniz havasızlıktan ölebilir.
livida değil benim bulduğum cataglyphis viaticoides lividanın siyah abdomenlisi gibi birşey. Ama livida kraliçesi gördüm kanatlı yakalıyamadım elimden uçup kaçtı çok hızlı birde. Muğla menteşe civarında çok var uçuşları.Marmara bölgesinde varmı aceba livida ben 2 yıldır ilgileniyorum ama bulamadım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa banamı çıkmadı
Evet, lividalar çok hızlı genel olarak cataglyphisler hızlı. Uzun süre yakalayamadım.livida değil benim bulduğum cataglyphis viaticoides lividanın siyah abdomenlisi gibi birşey. Ama livida kraliçesi gördüm kanatlı yakalıyamadım elimden uçup kaçtı çok hızlı birde. Muğla menteşe civarında çok var uçuşları.