Kraliçe olduğuna emin miyiz hocamEkli dosyayı görüntüle 52858
Bugün İzmir Ödemiş’te iki adet kraliçe buldum birinin arka ayakları bu şekilde bir problem çıkar mı acaba arkadaşlar
O kraliçe değilEkli dosyayı görüntüle 52858
Bugün İzmir Ödemiş’te iki adet kraliçe buldum birinin arka ayakları bu şekilde bir problem çıkar mı acaba arkadaşlar
Hayır hocam kraliçe.O kraliçe değil
Emin deilim ama kraliçe olacağını sanmıyorumHayır hocam kraliçe.
Resime dikkatli bakın hocam kanatları var. Ayrıca thoraxı hiç söylememe bile gerek yok.Emin deilim ama kraliçe olacağını sanmıyorum
Ayakları problemli olan doğada daha büyük problem yaşamaz mı hocam evde outworld de bile tırmanmaya çalıştığı yerden ters düşüp kalıyor düzeltemiyor kendini çiftleşmesi de tamamlanmış sanırım bir kanadı yok yazık olmasın diye almıştım aslında normalde kraliçe bulurken de öyle yaparım cataglyphis ler tarafından avlanmak üzere olanları alırım geneldeGörseldeki kanlı canlı bir Cataglyphis prensesi. Ayakları problemli olanı salabilirsiniz, diğeriyle başarılar. Ya da daha fazla bakmak istiyorsanız biraz daha bölgeyi arayabilirsiniz.
Doğaya geri bırakıp başka bir koloninin besini olmasına katkıda bulunabilirsiniz. Zaten uçuşlarda birçok kraliçe başka kolonilere yem oluyor yani aslına bakarsanız normal bir durum. Esaret altında koloni kurmak istiyorsanız sağlıklı kraliçelere ihtiyacınız var.Ayakları problemli olan doğada daha büyük problem yaşamaz mı hocam evde outworld de bile tırmanmaya çalıştığı yerden ters düşüp kalıyor düzeltemiyor kendini çiftleşmesi de tamamlanmış sanırım bir kanadı yok yazık olmasın diye almıştım aslında normalde kraliçe bulurken de öyle yaparım cataglyphis ler tarafından avlanmak üzere olanları alırım genelde
Anladım hocam teşekkür ederim 🙏Doğaya geri bırakıp başka bir koloninin besini olmasına katkıda bulunabilirsiniz. Zaten uçuşlarda birçok kraliçe başka kolonilere yem oluyor yani aslına bakarsanız normal bir durum. Esaret altında koloni kurmak istiyorsanız sağlıklı kraliçelere ihtiyacınız var.