Cataglyphis prensesi tüpe koyup kanat dökmesini veya yumurtlamasını bekleyin.Cataglyphis kraliçem var, ilk defa bakacağım. İşçi eklemeli miyim? Yardım lazım lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 53788
kumlu outworld başlangıçtan itaberen ( sadece kraliçe varken) bu tür için zorunlu diye biliyorum doğru mudur.Cataglyphis prensesi tüpe koyup kanat dökmesini veya yumurtlamasını bekleyin.
Zorunlu değil ama olursa iyi olur.kumlu outworld başlangıçtan itaberen ( sadece kraliçe varken) bu tür için zorunlu diye biliyorum doğru mudur.
Zorunlu değilse kozayı nasıl yapacaklar. Pamukla mı?Zorunlu değil ama olursa iyi olur.
Tuğkan abinin yaşadığı çok sık yaşanan bir şey değil ama kum yoksa zorunlu olarak pamuk kullanacak. Bu riske girmektense kum kullanmayı daha doğru buluyorum.Pamukla örebilir, pamukla örmesi için pamuğu deşmesi gerekir, su basma riski oluşur bu yüzden.
Size tavsiyem; Tuğkan abinin son videosunda ki gibi test tüpünün ağızı yukarıda kalsın. Bu sayede cataglyphis pamuğu kazıp su basma riski oluşturursa transfer yapabilirsiniz.
Claustral değildir ilk işçiye kadar besleme yapmalısın.
Kum olmadanda işçi çıkabilir ama kumla bir setup yapsan daha iyi olur.Zorunlu değilse kozayı nasıl yapacaklar. Pamukla mı?
karincaciftligim.com
Cataglyphis kraliçem var, ilk defa bakacağım. İşçi eklemeli miyim? Yardım lazım lütfe
Bulduğunuz gün hava nasıldı kaç dereceydi?Cataglyphis kraliçem var, ilk defa bakacağım. İşçi eklemeli miyim? Yardım lazım lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 53788
Bir outworlde kum doldurun ve tüpü outworldün içerisine yerleştirin. Tüpe az miktarda kum atın ve gözüken yerlerini hafiften kum ile kapatarak tüpün karanlıkta kalmasını sağlayın. Outworlde ısı sağlayacak bir ampul takın, bu ampul gündüzleri yansın geceleri ise sönsün. İsterseniz zamanlayıcıyı ve eski tip ampulü kale elektrikten alabilirsiniz hocam ben orada bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam. Orada bulamasanız bile çarşıdaki diğer dükkanlarda çok rahat bulabilirsiniz. Ve haftada 2-3 kez kraliçeyi beslemeyi unutmayın. Bu arada ben de Çanakkale'de yaşıyorum hava bu gün 22-23 derece arasında gidip geldi cataglyphis uçuşu olmasını hiç beklemiyordum. Özellikle merkezde denk gelmiş olmanız şaşırttı beni. 😁Kraliçem, eklediğim işçiyi kabul etti. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 53806Ekli dosyayı görüntüle 53807