Bir cataglphis türü kraliçe karıncam var. Test tüpüne koydum ancak 1 haftadır yumurtlamadı. Cataglyphis türü kraliçe karıncalar için uygun sıcaklık ortamı nedir?
Tecrübeli olmamakla birlikte belki türünü belirtirseniz (Sizin belirtmiş olduğunuz cinsi.) tecrübeli arkadaşlar daha kolay ve efektif yardımcı olabilirler.Bir cataglphis türü kraliçe karıncam var. Test tüpüne koydum ancak 1 haftadır yumurtlamadı. Cataglyphis türü kraliçe karıncalar için uygun sıcaklık ortamı nedir?
semi claustral bir türdür hem strese girer hemzahmetlidir bu etkenlergöz önünde bulundurulursa besin takviyesi yaapmanızı ve kraıncayı cok sık kontrol etmemenızı oneririm(sıcaklık ve nemayrı bır dert)Bir cataglphis türü kraliçe karıncam var. Test tüpüne koydum ancak 1 haftadır yumurtlamadı. Cataglyphis türü kraliçe karıncalar için uygun sıcaklık ortamı nedir?
Zor bir tür 30-35 derece arasında bir derecede sabit olmalı derece değişmemeli ve zaten zor yumurtluyor beslemede yapabilirsin yumurtlaması 1-2 ay alabilirBir cataglphis türü kraliçe karıncam var. Test tüpüne koydum ancak 1 haftadır yumurtlamadı. Cataglyphis türü kraliçe karıncalar için uygun sıcaklık ortamı nedir?
30-35 Derece sıcak gelmez mi? Yuva için ideal sıcaklığın 26-28 derece olduğunu okumuştum. Ayrıca geçen hafta bulduğum kraliçe oda sıcaklığında 3 gün içinde yumurtladı.Zor bir tür 30-35 derece arasında bir derecede sabit olmalı derece değişmemeli ve zaten zor yumurtluyor beslemede yapabilirsin yumurtlaması 1-2 ay alabilir
Kraliçe ye bağlı30-35 Derece sıcak gelmez mi? Yuva için ideal sıcaklığın 26-28 derece olduğunu okumuştum. Ayrıca geçen hafta bulduğum kraliçe oda sıcaklığında 3 gün içinde yumurtladı.
Her kraliçe cinsi farklı ortamlara adapte olmuştur. Mesela messorlar 26 derecede yumurtlarken catalar 35 derecede yumurtlar.30-35 Derece sıcak gelmez mi? Yuva için ideal sıcaklığın 26-28 derece olduğunu okumuştum. Ayrıca geçen hafta bulduğum kraliçe oda sıcaklığında 3 gün içinde yumurtladı.
Biliyorum zaten kendi Catahlyphis kraliçem üzerinden örnek verdim. 26-28 derece benim uydurduğum bir sıcaklık değil, Cataglyphisler için önerilen yuva sıcaklığı.Her kraliçe cinsi farklı ortamlara adapte olmuştur. Mesela messorlar 26 derecede yumurtlarken catalar 35 derecede yumurtlar.
35 Derecede yumurtladıkları bilgisinin kaynağını gerçekten merak ediyorum doğrusu, kaynak verebilir misiniz?Her kraliçe cinsi farklı ortamlara adapte olmuştur. Mesela messorlar 26 derecede yumurtlarken catalar 35 derecede yumurtlar.