Cataglyphis İşçisi
Ares Süper Koloni Moderatör Yardımsever İlklerden Forum Delisi Deneyimli Hobici Tespit Uzmanı Rehberkolik Üye Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 6,424 Çözümler 733 Tepkime puanı 7,224 14 Tem 2022 #2 Renkleri tam oturmamış gibi duruyor yani yeni işçi büyük ihtimalle. Cataglyphis viaticodies olabilir tahminimce
Renkleri tam oturmamış gibi duruyor yani yeni işçi büyük ihtimalle. Cataglyphis viaticodies olabilir tahminimce
E EMİRPROHD71 Yumurta Üye Katılım 6 Tem 2022 Mesajlar 46 Tepkime puanı 6 14 Tem 2022 #3 ares11' Alıntı: Renkleri tam oturmamış gibi duruyor yani yeni işçi büyük ihtimalle. Cataglyphis viaticodies olabilir tahminimce Genişletmek için tıkla ... Nasıl ben çata kraliçeme işçi buradan aldım kabul etti öyle olabiliyormu
ares11' Alıntı: Renkleri tam oturmamış gibi duruyor yani yeni işçi büyük ihtimalle. Cataglyphis viaticodies olabilir tahminimce Genişletmek için tıkla ... Nasıl ben çata kraliçeme işçi buradan aldım kabul etti öyle olabiliyormu
Ares Süper Koloni Moderatör Yardımsever İlklerden Forum Delisi Deneyimli Hobici Tespit Uzmanı Rehberkolik Üye Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 6,424 Çözümler 733 Tepkime puanı 7,224 14 Tem 2022 #4 Renkleri tam oturmadığı için kesin bir şey diyemiyorum. Elinizdeki işçinin daha thoraxı şeffaf duruyor
Renkleri tam oturmadığı için kesin bir şey diyemiyorum. Elinizdeki işçinin daha thoraxı şeffaf duruyor
E EMİRPROHD71 Yumurta Üye Katılım 6 Tem 2022 Mesajlar 46 Tepkime puanı 6 14 Tem 2022 #5 Olabilir ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam