Soğukta sakimleşsin diye yapılan bekletme işlemini diyorsan onu yapmadım, sadece doğadan bulup eve getirdiğimde 8 saat kadar ayrı tüpte bekledi işçiler, sakin olduklarını görünce daha sonra ekleme işlemini yaptım. 2 cataglyphis kraliçem var ikisine de dün akşam yaptım eklemeleri ikiside kabul etti şu an herhangi bir sıkıntı yok.İşçiyi bekletip mi eklediniz yoksa direk mi
Teşekkür ederim ben birkaç gün ayrı yerlerde bekletip eklemeyi denedim ama kabul etmedi kraliçe daha doğrusu işçe hala saldırıyorSoğukta sakimleşsin diye yapılan bekletme işlemini diyorsan onu yapmadım, sadece doğadan bulup eve getirdiğimde 8 saat kadar ayrı tüpte bekledi işçiler, sakin olduklarını görünce daha sonra ekleme işlemini yaptım. 2 cataglyphis kraliçem var ikisine de dün akşam yaptım eklemeleri ikiside kabul etti şu an herhangi bir sıkıntı yok.
İşçileri soğukta bekletebilirsin çok faydasını gördümTeşekkür ederim ben birkaç gün ayrı yerlerde bekletip eklemeyi denedim ama kabul etmedi kraliçe daha doğrusu işçe hala saldırıyor