Cataglyphis esaret altında çiflteştirme

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar selamlar. Az önce aynı yerden 2'şer tane Cataglyphis prensi ve prensesi topladım. Hepsini Cataglyphisler için hazırladığım orta boy bir outworld'a koysam çiftleşme olur mu? Bu arada alateleri yuva ağzından almadım.

mehmetha4manci

Pupa
Üye
Arkadaşlar selamlar. Az önce aynı yerden 2'şer tane Cataglyphis prensi ve prensesi topladım. Hepsini Cataglyphisler için hazırladığım orta boy bir outworld'a koysam çiftleşme olur mu? Bu arada alateleri yuva ağzından almadım.
aynı koloniden değillerse çiftleşebilirler ama çatalarda bu oran düşük. {kapak takmayı unutma.}

ysa

Minör
Üye
Zannetmiyorum.
Çiftleşmeye çalışan prens ve prenses gördüm. Bir kutuya alıp çiftleşmelerini bekledim. Sadece kaçmaya çalıştılar. Bekleme süremse 2 3 gün arasındaydı.

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Zannetmiyorum.
Çiftleşmeye çalışan prens ve prenses gördüm. Bir kutuya alıp çiftleşmelerini bekledim. Sadece kaçmaya çalıştılar. Bekleme süremse 2 3 gün arasındaydı.
Hocam ben geniş bir outworld'de koyup ışık alan bir yere bıraktım bugün bir tane kraliçe kanat döktü.