Canlı yemlerin tehlikeleri nelerdir?

Araz

Yumurta
Üye
Karınca hobisine başlıyorum ama canlı yem konusunda tedirginim. Un kurdu ve morio kurdu siparişi verdim. Herhangi bir iğrenme sorunum yok ama kaçması durumu tarzı durumlardan endişe ediyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu, kaçmamalarını nasıl sağlarım veya riskleri nelerdir?

GAR

Nanitik
Üye
Karınca hobisine başlıyorum ama canlı yem konusunda tedirginim. Un kurdu ve morio kurdu siparişi verdim. Herhangi bir iğrenme sorunum yok ama kaçması durumu tarzı durumlardan endişe ediyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu, kaçmamalarını nasıl sağlarım veya riskleri nelerdir?
Yeterince beslenirlerle böcek halleri kaçma eylemi göstermiyorlar, kurtlarda zaten uygun bir kapta olduğu sürece kaçamaz.

Hasancık

Majör
Üye
Hiçbir risk yoktur zaten böcek halleri bile tırmanamayan canlılardır kaplarının üstü açık bile rahatça besleyebilirsiniz ben kendi un kurdu böceklerimin kutusunun kapağını kapatmıyorum