Canlı yemlerimde mite var

Dwis

Pupa
Üye
Odamda, çekmecede baktığım canlı yemlerimde ciddi şekilde çok fazla beyaz mite gibi şeyler var. Nasıl çözerim? Daha doğrusu, hepsini çöpe atmayı düşünüyorum ama masamda her yere yayılmış durumdalar. Attığım zaman sorun çözülür mü? Yapabileceğim bir ilaç tarzı bir şey var mı? Ayrıca karınca besliyorum, kolonileri masadan uzağa taşıdım.

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Odamda, çekmecede baktığım canlı yemlerimde ciddi şekilde çok fazla beyaz mite gibi şeyler var. Nasıl çözerim? Daha doğrusu, hepsini çöpe atmayı düşünüyorum ama masamda her yere yayılmış durumdalar. Attığım zaman sorun çözülür mü? Yapabileceğim bir ilaç tarzı bir şey var mı? Ayrıca karınca besliyorum, kolonileri masadan uzağa taşıdım.
Oluşan şeylerin fotoğrafını atarmısınız? Eğer beyaz mite ise koloniyi taşımanız iyi olmuş. Onun haricinde kurtlar için yataklığı eleyin ve kurtları ayırın. Kurtları ayırdığınız alana iyi havalandırma yapın ve yataklık olmadan 1 gün bekletin. Şuan için tüm tavsiyem bu.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Fotoğraf göndermeden yardım istemek nasıl bir şey biliyor musunuz?
Gözle görmeden, anlatılana göre araba almak gibi.
Konuların büyük kısmında fotoğraf gerekli, lütfen forum üyeleri buna dikkat etsin.

Dwis

Pupa
Üye
Denedim lakin fotoğraflarda hiç gözükmüyorlar.